REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nebūkite labai rimti: pats laikas kai ką pamiršti ar atidėti kitam kartui. Nepalankus laikas aptarti su vadovu jūsų veiklos ir finansines perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų nuotaika pirmą dienos pusę pakili – tvarkykite svarbius reikalus. Tai gera proga taikytis su mylimu žmogumi (nepamirškite susitaikymo dovanėlės). Verta iki pietų ką nors nuveikti dėl savo vaikų, beje, atsakingų pokalbių apie vaikų elgesį ir mokymąsi neatidėkite antrai dienos pusei.

REKLAMA

Dvyniai Teks įveikti didelį darbų krūvį – plušėti net už kelis. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei, labiau pasaugokite sveikatą, nepervarkite. Nesiimkite spręsti svarbių profesinių problemų, nepriimkite lemtingų sprendimų dėl savo veiklos popiet.

Vėžys Rytas geras ieškoti kompromisų, mėginti taikytis. Tinka pasirašyti bendradarbiavimo dokumentus. Popiet vertėtų atsipūsti nuo rūpesčių. Labiau pasisaugokite provokatorių – jie ieškos jūsų silpnos vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būkite kantresni: nors ši diena iki pietų palanki, jums dar nereikėtų tikėtis ko nors ypatinga. Tiesa, tai geras laikas ieškant finansinės paramos. Neskubinkite įvykių ir nerizikuokite pinigais popiet.

Mergelė Iki pietų sėkmingas laikas, tik svarbu likti sąžiningiems mylimo asmens atžvilgiu ir nepamiršti, kad už viską reikia mokėti. Antrą dienos pusę galimos priverstinės išlaidos, baudos. Gresia nemalonumai per įvairius kontrolierius.

Svarstyklės Laukia neabejotinai geros permainos visose srityse, bet ne šiandien – sėkmės traukinys pajudės rytoj. Šiandien daugiau dėmesio skirkite gyvenimo pamokoms analizuoti, kad daugiau nekartotumėte klaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jūs kupini geriausių norų, jei neskubinsite įvykių – jie išsipildys. Jei reikia paramos, pasikalbėkite apie svarbius reikalus pirmą dienos pusę. Po pietų nereikėtų skolinti pinigų, pirkti vertingų daiktų.

Šaulys Nepatartina imtis ko nors nauja, nebent padėti pamatus tam reikalui, kuriuo greitai neužsiimsite ar iš kurio nelaukiate skubių rezultatų. Galite sulaukti netikėtos nuoširdžios pagalbos, užuojautos.

Ožiaragis Nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite ir nepamirškite, kad ne viso žibančio aukso mums reikia. Vis dėlto pirma dienos pusė sėkminga – verta parodyti iniciatyvą, atkaklumą. Būkite atidūs, kad vakarop nesukeltumėte aplink save įtampos.

REKLAMA

Vandenis Savaitės pradžioje atsiradusios problemos ima spręstis. Galimi įdomūs dalykiniai pasiūlymai – neatsisakykite jų, tiesa, popiet nederėtų pasirašyti jokių susitarimų, žadėti, įsipareigoti, ypač finansų srityje.

Žuvys Puiki diena skubiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, deryboms. Verta iki pietų su vadovu pašnekėti apie jūsų karjeros, atlyginimo perspektyvas. Būkite apdairesni vairuodami antrą dienos pusę.

Šaltinis: Vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų