REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Būkite švelnesni tiems, kurie jus myli, daugiau laiko raskite šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tai tas laikas, kai neverta kištis į įvykių raidą – dabar bus sunku ką nors pakeisti. Vis dėlto savaime viskas susitvarkys geriau nei tuomet, kai patys stengsitės.

REKLAMA

Dvyniai Būkite atidūs partnerių žodžiams, o patys venkite daug kalbėti – galite sugadinti gerą reikalą. Gera proga atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius. Palanki diena meilės pasimatymams, aiškintis tarpusavio nesklandumus – ryt gali būti per vėlu.

Vėžys Esate kupini meilės ir gerų norų – artimieji daug iš jūsų tikisi. Jei reikia dėl šeimos ar meilės ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite.

Liūtas Įtampa, atsiradusi dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų, įveikiama tik atlikus tai, ką privalote, kitos priemonės nebus veiksmingos. Tinka pirkti reikalingų daiktų artimiesiems ir namams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Susitikimai, asmeninės pažintys gali tapti lemtingi. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų ir įsipareigojimų, ypač spręsdami piniginius, turto reikalus, jausmų srityje – vėliau galite nenorėti jų vykdyti.

Svarstyklės Jei esate pasiryžę rimtoms permainoms, ši diena tinkama ką nors radikaliai pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo pasiekti ramybę. Galima rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus.

Skorpionas Brandžių apsisprendimų metas asmeniniame gyvenime. Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo klaidas su artimaisiais. Palanki diena susitikti su iš toli atvykusiais žmonėmis ir priimti garbingus svečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Siekite labiau pagelbėti artimiesiems, o ne sau ar reikalo sėkmei – šeimos, mylimo žmogaus interesai turi būti pirmoje vietoje. Patartina grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus draugams ir giminaičiams.

Ožiaragis Netikėtumų diena. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga, nes tuomet vargu ar pavyks įkūnyti savo ketinimus. Nepraleiskite progos sutvirtinti gerų santykių su sutuoktiniu ir dalykiniais partneriais, kolegomis.

Vandenis Labiau klausykitės intuicijos ir neskubėkite reikšti savo nuomonės. Diena bus palanki, jei vengsite primesti savo sąlygas aplinkiniams. Kitiems padedant gali susitvarkyti svarbus reikalas. Būkite atidūs atsitiktinai išgirstiems dalykams, ypač susijusiems su jūsų veikla arba tėvais.

Žuvys Vadovaukitės intuicija, ir jūsų svajonė gali netikėtai išsipildyti. Tai gerų susitikimų diena – aplankykite senus draugus. Vakarą palanku praleisti su tėvais: labiau pasidomėkite jų rūpesčiais ir sveikata.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų