REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bronius Jablonskas, Žinios.lt

REKLAMA

Paaiškėjo, kad ketvirtadienį Vilniaus centre į autobusą lengvuoju automobiliu atsitrenkęs visiškai girtas vairuotojas yra advokatas. Jis iš įvykio vietos bandė pasprukti, policijai jį sulaikyti padėjo TV3 žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Advokatas Artūras Šukevičius sako, kad dar anksti sakyti, kas jam bus. Girtumo jis neneigia, žada visiems atlyginti žalą ir mušasi į krūtinę, kad tai paskutinis kartas.

REKLAMA

Paskutinę darbo dieną prieš šventes važiuojantieji į centrą nuo Žaliojo tilto pusės susidūrė su netikėta kliūtimi: eismą užtvėrė po autobuso galu palindęs „Mercedes“ markės automobilis. Iš jo išlipęs akivaizdžiai girtas vairuotojas svirduliavo įvykio vietoje. Nors buvo tik 15 val.

Už tilto sukdamas į dešinę mersedesas užlėkė ant vejos, pralėkęs ją vėl išvažiavo į gatvę ir trenkėsi į spūstyje stovintį autobusą. Avariją padaręs girtas vyriškis kelionę sugadino 53-io maršruto keleiviams. Jie nenukentėjo, tačiau autobusas toliau nebevažiavo, jo vairuotojas laukė policijos. Pareigūnų įvykio vietoje dar nebuvo, o prie patekusio į avariją vilniečio advokato prieina keli jo bendradarbiai ir bando tartis su viešojo transporto darbuotojais.

Mersedeso vairuotojas nusprendžia sprukti nesulaukęs policijos ir nueina. Atvažiuoja patruliai, o avarijos kaltininko nebėra. Liko tik jo bendradarbis. Plačiau – TV3 vaizdo reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų