REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Floidas Mayweatheris prieš Manny Pacquiau (Nuotr. Scanpix)

Saulius Nalivaika, Žinios.lt

6

Saulius Nalivaika, Žinios.lt

REKLAMA

Bokso aistruoliai nekantriai laukia brangiausios visų laikų bokso dvikovos. Jau rytoj amerikietis Floidas Mayweatheris susikaus su filipiniečiu Manny Pacquiau. Įspūdingas reginys jau dabar vadinamas amžiaus kova.

REKLAMA
REKLAMA

37-erių Floidas Mayweatheris yra laikomas dvikovos favoritu. Amerikietis laimėjo 47 kovas ir nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Tiesa, dabar čempiono laukia rimčiausias karjeros iššūkis. Metais jaunesnis ambicingasis Manny Pacquiao. Filipinietis teigia, kad ši kova jam turi didelę dvasinę reikšmę ir svarbi ne tik jam, bet ir visai jo šaliai.

REKLAMA

„Tikiuosi geros kovos ir svarbiausia – pergalingos kovos. Juk kovosiu ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo šalies garbės. Aš esu palaimintas, kad Dievas man suteikė tokią galimybę“, - sako Manny Pacquiao.

Auksinės kovos atvyko stebėti ir buvęs boksininkas Mike'as Tisonas. Kontroversiškasis pasaulio sunkiasvorių čempionas atsargiai vertina Floido Mayweaterio galimybes šioje kovoje.

„Man labai patinka Pacquiao, nes jo greitis neįtikėtinas ir jis yra tiesiog „nepagaunamas“ ringe. Varžovams labai sunku pataikyti į jį. Man tikrai labai įdomu, ar Floidas sugebės atlikti bent 38 smūgius viename raunde. Jei ne, tai jam reikės labai daug sėkmės“, - teigia Mike'as Tysonas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man yra tekę būti tokiose situacijose, kai spaudimas milžiniškas. Bet aš esu stiprus ir jeigu laimėjau visas 47 kovas, tai nebuvo atsitiktinumas. Žinau, kaip kovoti, ir galiu pasirodyti labai gerai“, - sako Floyd Mayweather.

Boksininkų atstovai net penkerius metus sėdėjo prie derybų stalo ir planavo šią kovą. Abu sportininkai už mačą gaus 200 milijonų JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų