REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Dovilė Ilekytė (nuotr. Organizatorių)

„Štai segiklis po ranka ir ataskaita jau paruošta, jei kalbėti jau rimtai, myliu savo darbą aš tikrai“, - rimavo savo prisistatymą Dovilė Ilekytė dar nežinodama, kad po dviejų valandų trukusios moteriškos kovos ji bus paskelbta vienuoliktus metus iš eilės biuro prekių lyderio „Officeday“ organizuojamo konkurso „Šauniausia biuro administratorė 2015“ nugalėtoja.

50

„Štai segiklis po ranka ir ataskaita jau paruošta, jei kalbėti jau rimtai, myliu savo darbą aš tikrai“, - rimavo savo prisistatymą Dovilė Ilekytė dar nežinodama, kad po dviejų valandų trukusios moteriškos kovos ji bus paskelbta vienuoliktus metus iš eilės biuro prekių lyderio „Officeday“ organizuojamo konkurso „Šauniausia biuro administratorė 2015“ nugalėtoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiuosi puikiai. Kas padėjo nugalėti? Tiesiog nuslėgus pirmajai jaudulio bangai buvau savimi, nevaržiau savęs. Manau, visos konkurso dalyvės buvo vertos dalyvauti finale. Ar dabar prašysiu vadovų, kad pakeltų algą? – juokėsi Panevėžio įmonėje „AQ Wiring Systems“ dirbanti D. Ilekytė. – Ne. Manau, patys vadovai tai turi nuspręsti, darbai turi kalbėti apie žmogų. Neturiu pati eiti ir to prašyti“.

REKLAMA

Pasak šauniausios šių metų administratorės, jos profesijos merginoms nedera sportinė apranga, ryškus makiažas, ekstravagantiški rūbai ir aksesuarai. Paprašyta apibūdinti, kokia turėtų būti biuro administratorė, D. Ilekytė sakė, jog svarbiausia yra asmenybės bruožai ir sugebėjimai. „Nei lytis, nei amžius, nei tautybė, nei religija negali būti pagrindiniai kriterijai atrenkant darbuotoją tokioms pareigoms“, - teigė konkurso nugalėtoja.

REKLAMA
REKLAMA

Bandant provokuoti merginą nepatogiais klausimais, mergina prisipažino, kad jei darbe būtų iškelta sąlyga kiekvieną svečią pasitikti su daina, biure nuolat skambėtų Michaelo Buble daina „It‘s a Beautiful Day“.

Keturias merginas į konkurso finalą, kuris vyko Vilniaus padangę skrodžiančiame „Sky Bar“, delegavo specialiai konkursui sukurtos „Facebook“ aplikacijos vartotojai. Dar keturias merginas išrinko garbios komisijos nariai: Tomas Mačernis („Officeday“ generalinis direktorius Baltijos šalims), Arijus Žakas („Socialus marketingas“ direktorius), Saulius Jansonas („Radiocentro“ laidų ir renginių vedėjas), Valdas Dambrava (Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos patarėjas viešiesiems ryšiams) ir Alvyda Jasilionytė (London Image Insitute sertifikuota įvaizdžio konsultantė-trenerė, verslo etikos trenerė).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį pirmą kartą gyvai vykusioje merginų akistatoje buvo tikrinamos administratorių rašybos, vadybos, klientų aptarnavimo, komunikabilumo, kūrybiškumo ir vadybos žinios. Daugiausiai emocijų dalyvėms ir jas palaikantiems kėlė rungtis „konfliktinė situacija“, kurios metu dalyvės buvo suskirstytos į dvi barikadų puses: nepatenkintų klientų ir įmonės atstovų.

„Labai džiaugiuosi, kad buvo penki komisijos nariai, nes vienam tikrai būtų buvę sunku nuspręsti, kuri yra geriausia. Kyšių mums niekas nesiūlė, o jeigu ir būtų siūlę, manau, toks gestas būtų buvęs labiau juokingas negu rimtas, - po konkurso finalo šypsojosi komisijos narys „Socialus marketingas“ direktorius Arijus Žakas. – Pati konkurso iniciatyva yra labai smagi. Užduotys finalistėms tikrai buvo sunkios. Supratau, jeigu man pačiam tai reikėtų daryti, kažin ar degčiau dideliu noru“.

REKLAMA

Antrą vietą užėmusi NJORD Law firm administratorė Rimantė Auškalnytė, kuri pribloškė komisiją savo pristatymą užtraukus pagal populiarią dainos „Boružėlė septintaškė“ melodiją, teigė, kad buvo verta kovoti dėl titulo. „Esu labai patenkinta. Manau, buvau įvertinta už savo charizmą, nors man tikrai nebuvo lengva vaidybos užduoties metu, tikrai nelengva įsijausti į besiskundžiančio kliento vaidmenį“, - juokėsi mergina. - Nugalėtojos titulą pelniusi mergina tikrai yra to verta, ji puikiai pasirodė. Sveikinu ją“.

REKLAMA

Kuklumu spinduliavusi trečia vietą konkurse užėmusi „Verifone Baltic“ filialo Lietuvoje administratorė Gintarė Reimerienė prisipažino tokio įvertinimo nesitikėjusi. „Buvo smagu, laikas labai greitai prabėgo. Nesitikėjau tokio rezultato – faina, - sakė trečiosios vietos laimėtoja. – Visos merginos labai šaunios, net nenorėjau į jas žiūrėti kaip į konkurentes. Jau įpusėjus visoms užduotims mačiau lyderę, komisiją nesuklydo. Nugalėtoja yra labai šilta ir ekspresyvi“.

Dėl šauniausios administratorės titulo varžėsi daugiau negu 60 merginų. „Labiausiai nustebau, kad jos raštingos. Visi kalba, kad jaunoji karta yra neraštinga, tačiau konkurso finalas parodė, kad viskas yra labai gerai, - džiaugėsi komisijos narys V. Dambrava. – Visos merginos buvo korektiškos ir diplomatiškos, o išvaizda – reikiamo lygio, niekas nepersistengė. Labai tikiuosi, kad kitais metais šiame konkurse varžysis ir vyrai“.

Visos „Šauniausios biuro administratorės 2015“ finalo dalyvės buvo gausiai apdovanotos rėmėjų prizais, o nugalėtojai atiteko išskirtinė porcelianinė kurpaitė, simboliškai primenanti sunkiai dirbusios Pelenės pasaką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų