REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandieną neverta laukti ramybės bei stabilumo - gresia trikdžiai, nesusipratimai. Į paviršių gali iškilti tai, ką stengėtės nuslėpti. Jums priešiški asmenys griebsis provokacijų arba pasinaudos jūsų silpnybėmis, klaidomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesusipratimų finansų reikaluose, versle galima tikėtis per nestabilius asmenis. Jei ruošiatės į kelionę, tikėtini nenumatyti keblumai ar avarijos kelyje. O galbūt tiesiog paaštrės jūsų psichologinės problemos, kompleksai.

REKLAMA

Dvyniai Rytas provokuos neprotingus užmojus, vakaras - dirglumą ir baimes. Būsite ne itin objektyvūs, painiosite, kas teisinga ir kas ne. Labiausiai tikėtina priežastis - konformizmas arba nežinojimas. Vakaro diskusijos gali baigtis "žaibais".

Vėžys Šiandien būtų geriau išsisukti nuo atsakingų darbų ir rimtesnių susitikimų, nes neprotingos ambicijos gali pakenkti svarbiems santykiams bei planams. Vakare ypač prižiūrėkite vaikus - jie bus linkę lįsti į pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rytas provokuos nesusipratimus kontaktuose, popietė - sveikatos sutrikimus. Vargu ar pavyks šiandien išspręsti opius klausimus. Pasistenkite nesivelti į ginčus, išvengti išgertuvių, antraip tikėtini įvykiai su nemaloniomis pasekmėmis.

Mergelė Jūsų akivaizdoje tęsis nesibaigianti gėrio ir blogio kova. Ir gali būti, kad į ją realiai įsitrauksite ar būsite įvelti. Regis, teks patirti, kad nesnaudžia jūsų konkurentai ir oponentai. Ir kad jie nusiteikę jus įveikti bet kokia kaina.

Svarstyklės Šiandien būsite linkę arba pervertinti savo galimybes, arba deramai jų neįvertinti. Savo pareiškimais ar poelgiais galite priblokšti aplinkinius. Nekeista, jei jus kas nors apskųs, pareikalaus grąžinti skolą ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Reikalai, susiję su mokslu, finansais, žiniasklaida, pareikalaus daug dėmesio ir kantrybės. Ne viskas vyks pagal planą. Galite negauti žadėto atlygio, arba tai, ką gausite, sukels debatų moralės ir teisėtumo temomis. Neišlaidaukite.

Šaulys Šiandien lengvai klysite, būsite nervingi, neatsargūs. Galite susipykti su artimaisiais, kolegomis, pakenkti karjerai. Vertėtų itin saugoti savo ir pasiskolintą transporto priemonę, kitą techniką. Numatykite galimas savo veiksmų pasekmes.

Ožiaragis Tikėtini nesusipratimai ryšių, technikos srityje. Galbūt suges buitinis ar kompiuterijos prietaisas. Netikėtų problemų gali kilti artimiems žmonėms arba per juos jums. Vakaras nenuvils, jei per daug nesitikite iš pasimatymo, renginio.

REKLAMA

Vandenis Netikėtą krizę gali patirti asmeniniai santykiai. Labai blogai, jei kažką žadėjote ir paskutinę minutę apgavote žmogų arba šitaip pasielgė su jumis jums aktualiu reikalu. Nesigydykite svaigalais.

Žuvys Rytą galimas incidentas viešumoje arba darbe, o vakaras nepalankus aiškintis asmeninius santykius. Problemų sukels artimų žmonių ar jūsų sveikatos sutrikimai. Galbūt teks skubiai daryti sveikatos tyrimus, vartoti vaistus.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų