REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Yra keletas tokių esminių dalykų, kurie tiesiog veda iš proto visus vyrus, tačiau mes, moterys, vis tiek nepagalvodamos darome juos, nors tikrai nevertėtų... Tad kokie jie?

REKLAMA
REKLAMA

 

10. „Man viskas gerai“. Ir jūs, ir jis žino, kad gerai nėra, todėl sakydamos taip tik gilinate konfliktą, o ne sprendžiate susidariusią situaciją.

REKLAMA

 

9. Atmetate jo komplimentus. Nebūkite tokios kuklios. Įžeidžiate vyrą atsisakydamos komplimento ir atrodote kvailai. Vyras sako, jog jūs graži, tačiau jūs pradedate jam pasakoti apie tuos kelis papildomus kilogramus? Tieisiog padėkokite.

 

8. Ilgai ruošiatės. Na, su tuo tikriausiai sunku kažką padaryti, bet bent jau pasistenkite kažkuo užimti vyrą arba padėkokite jam už kantrybę. Priminkite, kad gali pažaisti telefonu, paskaityti laikraštį ar duokite jam kokį darbą, kitu atveju dar neišėję iš namų tikriausiai susipyksite.

REKLAMA
REKLAMA

 

7. Esate pamišusi dėl garsenybių. Vyrus tai erzina. Nesvarbu ar liaupsinate Riaubiškytę, ar Kardashian, ar Dior. Tikriausiai tokios kalbos turėtų vykti su draugėmis, o ne su vyrais. Šie niekada nesupras, kodėl sekate pramogų naujienas, kodėl skaitote straipsnius apie santykius ir kodėl jums reikia tiek daug rūbų, batų ir kosmetikos, tad neerzinkite žvėries.

 

6. Nuolat jam rašote ir skambinate. Akivaizdi tiesa. Jei vyras dirba, tai jis dirba ir apie jus negalvoja, nes... dirba. Jei moteris dirba, tai spėja pagalvoti apie vyrą 100 ar net 1000 kartų, paskambinti, parašyti, dar kartą parašyti ir taip be galo ir be krašto. Jei norite, kad vyras jūsų pasiilgtų, užsiimkite savais darbais ir palikite jį ramybėje. Baigęs darbus pats ristele atbėgs pas jus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

5. Pasakojate savo draugams viską. Vyrai negali to niekaip suprasti. Jiems tai visiškai nepriimtina ir nesuprantama. Jei pavyksta nors kiek palaikyti liežuvį už dantų, tai taip ir padarykite. Vėliau paaiškėjus, jog papasakojote draugei apie jūsų konfliktus, planus ar nuotykius vyras gali kaip reikiant užpykti. Liksite kalta.

4. Vadinate save stora / negražia. Vyrams nesuprantamas jūsų noras žeminti save. Aišku, moterys taip daro laukdamos komplimentų, tačiau taip ne tik mažinate savo savivertę, bet ir menkinate save vyro ar aplinkinių akivaizdoje. Norite komplimentų? Priešingai, mylėkite ir didžiuokitės savimi, ir taip darys kiti.

REKLAMA

3. Kalbate, kol jis žaidžia ar kitaip pramogauja. Vyras nesugeba daryti kelių darbų vienu metu. Jūs to nesuprantate, todėl jis pyksta. Ypač jei šis įsitraukęs į kokias nors pramogas, geriau palaukite, kol baigs. Vis tiek pusės informacijos jis neišgirs. Didesnė tikimybė, jog susikivirčysite.

2. Klausiate, ar jis bus neištikimas. Vyrai dažinausiai negalvoja apie tokius dalykus ir panašūs klausimai žeidžia. Bijote, jog jis „pasuks į kairę“? Tokiu atveju nekelkite jam minčių apie neištikimybę. Klausinėdamos tarsi siūlote paieškoti ko nors geresnio.

1. Jūsų nemandagūs komentarai. Moterys yra komentavimo meistrės, tik dažnai jie būna ne vietoje, ir nelaiku. Nekritikuokite vyro kitų akivaizdoje, išsakykite nuomonę namuose, o jei negalite iškentėti – nusiųskite žinutę, bet jokiais būdais neišsakykite savo kritiškos pozicijos garsiai. Vyras gali pasigirti nebūtu dalyku, iškreipti kai kuriuos faktus, pamiršti detales, tačiau nemandagiai taisydama jį rodote savo įžulumą ir netaktiškumą, o ne geranoriškumą ir intelektą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų