REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Teismas sušvelnino D. Bilevičiūtei skirtą draudimą vairuoti automobilį (Fotodiena.lt/ (nuotr. Balsas.lt)

Šį antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pateiks pačius karščiausius žvaigždžių konfliktus.

11

Šį antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pateiks pačius karščiausius žvaigždžių konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai į tikrą žodžių karą su vienu pramogų pasaulio žurnalistu įsivėlusi dainininkė Daina Bilevičiūtė žada kreiptis į teismą. Žurnalistas socialiniame tinkle pasidalino žinomos moters asmenine buitinės fotosesijos nuotrauka ir parašė komentarą „Va jums visos mados infekcijos nuneštos.“ Dainininkė ne juokais supyko.

REKLAMA

Išskirtiniame interviu „Žvaigždžių dešimtukui“ šįvakar žinoma moteris sakys, kad buvo peržengtos visos ribos, todėl ji ketina kreiptis į teismą. „Pradžioj aš, kaip visada linksmas žmogus, prisijungiau linksmai į diskusiją. Po to, žiūriu, kad tenai – kažkoksai tai nesveikųjų klubas, – piktinsis Daina. – Aš dabar jau pati labai daug žinau, kokio ten yra siaurumo kuopelė, ką jie ten daro, kaip jie ten svaigsta, taškosi. Čia kažkoks, nu, ligonių klubas – turbūt taip reikia pasakyti.“

REKLAMA
REKLAMA

„Aš apskritai tą nuotrauką įdėjau – nieko blogo neparašiau. Ji mane užsipuolė, pradėjo visokiais ten teismais grasinti, policijom“, – sakys žurnalistas. Pasak jo, šis skandalas kilo tik todėl, kad D. Bilevičiūtei trūksta reklamos: „Jinai visais būdais bando save pareklamuoti, gauti dėmesio, ir čia irgi jai buvo viena iš progų. Po to parašė visi interneto portalai, per radiją pasakė, televizijos laidos parodė – jai tas dėmesys patinka. Policijom ir teismais grasina, nes kitaip būtų neįdomu.“

D. Bilevičiūtė nusileisti neketina – žada paduoti į teismą ir kitus ją įžeidinėjančius komentatorius. Šis konfliktas – ne vienintelis, kurį šįvakar aptars „Žvaigždžių dešimtukas“. Baletmeisteris, choreografas Jurijus Smoriginas prisimins savo pykčių su baleto primarijumi Nerijumi Juška ištakas. Laidos žurnalistai apžvelgs Daktarų šeimos moterų ir stilistės Agnės Jagelavičiūtės nuomonių susikirtimą internete, grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno konfliktus su interneto komentatoriais, kelių policininkais bei dainininku Andriumi Mamontovu, dainininko Ruslano Kirilkino susidūrimą su baikeriu Laurynu Baltrūnu-Obliumi ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šie ir kiti didžiausi žvaigždžių karai bei susirėmimai – jau šį, antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

„Žvaigždžių dešimtukas“ – antradieniais 20.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų