REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Standartinės susitikinėjimo taisyklės smarkiai pasikeitė ir technologijos suteikė mums galimybes kiek kitaip formuoti savo santykius... Kai kurios šiuolaikinės nerašytos santykių taisyklės yra tokios niekam tikusios, jog jų reikėtų kuo greičiau atsisakyti, kol nesugriovėte savųjų!

REKLAMA
REKLAMA

 

10. Teigiame, jog nemėgstame žaisti žaidimų, tačiau vis tiek juos žaidžiame

Taip pat yra ir su melavimu. Kartais atrodo, jog tie, kurie teigia labiausiai prieštaraujantys kažkokiam elgesiui taip dažniausiai ir elgiasi. Dairomės į praeitį, tikriname antrosios pusės telefoną, socialinių tinklų profilius ir turime dar krūvą gudrybių, kaip manipuliuoti. Kai yla išlenda iš maišo, visada kažkas nukenčia, tad laikas nustoti žaisti arba bent jau reikėtų apie tai nemeluoti...

REKLAMA

 

9. Susirašinėjame tarsi būtumėme pora

Nesvarbu ar tai tik pokalbis pažinčių svetainėje, ar jau buvote susitikę, šiuolaikiniai žmonės visiškai nepažinodami žmogaus pradeda susirašinėti taip, tarsi būtų labai gerai pažįstami ar netgi pora. Vėliau tai skatina tik nusivylimus. Seksas telefonu, nuotraukų siuntinėjimas ir asmeninės išpažintys turėtų palaukti realių santykių.

  

8. Dalinamės viskuo socialiniuose tinkluose

Nesvarbu ar tai susiję tik su jumis, ar ir su žmogumi, kurį įsimylėjote, tačiau daugelis dalykų turėtų likti už uždarų durų. Jei perspektyvoje išsiskirsite ir susirasite kitą žmogų, tikriausiai nenorėsite, jog šis žinotų visas smulkmenas apie jūsų buvusius santykius. Tuo labiau, jei visgi skirtis nesiruošiate, nepublikuodami visko iš eilės išvengsite apkalbų ir kitų nesusipratimų.

REKLAMA
REKLAMA

 

7. Atsisakome kalbėti telefonu

Dabar labai paprasta apsimesti, jog negirdime skambučio. Tuo labiau išmokome tiesiog ignoruoti skambinantįjį arba net nesugebame paskambinti patys, mieliau siunčiame žinutes. Neatsiliepti skambinančiajam – didžiulė nepagarba, neskambinti pačiam – vaikiška. Niekada nesuprasime, ką jaučia kitas, susirašinėdami, tuo labiau kalbėdami geriau pažįstame vienas kitą. O jei tik ką susipažinote internetu ir ruošiatės susitikti, būtinai paskambinkite ir išgirskite su kuo turėsite reikalų!

 

6. Susitinkame nedelsdami

Ypač jei susipažinote internetu gana neatsargu iš karto susitikti. Susirašinėjate? Pažinkite vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

5. Per greitai suartėjame

Tai ypač aktualu moterims. Atiduodamos savo „pyragėlį“ per greitai nebepaliekate vyrui nieko, ko reikėtų siekti. Galiausiai turite ilgą „ragautojų“ sąrašą ir nei vieno rimto draugo. Pirmiausia reikėtų tapti draugais, o tik po to mėgautis fiziniais malonumais.

 

4. Maniakiškai „googliname“ prieš pasimatymą

O po to kai kuriuos faktus interpretuojame savaip. Nors tai gali būti puikiu būdu rasti bendrų pokalbio temų ar patikrinti ar jūsų antroji pusė nėra maniakas / psichopatė, tačiau taip pat tai sukelia įtampą. Leiskite žmogui pačiam papasakoti apie save, nepradėkite jau santykių pradžioje ieškoti blogybių.

REKLAMA

 

3. Laikomės trijų pasimatymų (ar daugiau) taisyklės

Kiekvienas pats turi nuspręsti, kada laikas kažką daryti, o kada ko reikėtų nedaryti. Jeigu žmogus, su kuriuo susitikinėjate jus spaudžia daryti kažką, kam nesate pasiruošę, tai ir nedarykite. Nereikia versti savęs ir teisintis, jog trys pasimatymai jau praėjo...

 

2. Žaidžiame žaidimą „kam labiau nusispjauti“

Jei tikrai norite sukurti gerus santykius neturite rungtyniauti ir tikrinti, kuris stengiasi mažiau. Norite paskambinti savo naujajai simpatijai, tačiau nenorite parodyti, jog pasiilgote ir laukiate, kol ji paskambins pirma? Tai yra tikrai kvaila, nepagarbu, nemandagu ir visiškai netinkama norint sukurti ilgalaikius darnius santykius. Liaukitės taip daryti!

REKLAMA

 

1. Dingstame

Nėra gražaus būdo nutraukti bendravimo, tačiau dingimas yra labai labai negražus dalykas. Net jei kitam žmogui nieko nejaučiate, tai nereiškia, jog ir jis neturi jums simpatijų. Dar blogiau yra dingti, po to atsirasti, po to vėl dingti ir t. t. Elkitės su kitais taip, kaip norėtumėte, kad elgtųsi su jumis. Nebūkite nepagarbūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų