REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio čempionas Manny Pacquiao prieš „šimtmečio dvikovą“ su Floydu Mayweatheriu jaučiasi gerai ir iki šiol nenugalėtam savo varžovui žada pralaimėjimą. „Jau derybose buvau nustumtas į silpnesniojo vietą. Gerai. Aš mėgstu šį vaidmenį“, - leidiniui „Welt“ kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet, kai buvo man užkabinta silpnesniojo etiketė, laimėdavau kovą, - atskleidė 36 metų filipinietis. – Atėjo laikas ir Floydui pralaimėti. Gerai žinau, kaip jį įveikti.“

REKLAMA

Gegužės 2 dieną Las Vegase viso pasaulio bokso gerbėjai turės galimybę stebėti dviejų žvaigždžių dvikovą. Maždaug 250 mln. JAV dolerių vertės kova – braungiausia bokso istorijoje.

„Tai gigantinė dvikova, beprotybė. Utopiška, kad rinka duoda tokias sumas, - kalbėjo M. Pacquiao. – Juo daugiau pinigų gausiu, tuo daugiau gerų darbų galėsiu nuveikti. Tai mano svarbiausia užduotis.“

M. Pacquiao savo tėvynėje užsiima politika ir remia daugybę socialinių projektų. Dėl to jis nenutylėjo kritikos ir apie savo būsimo varžovo gyvenimo būdą.

„Mayweatheriui pinigai yra svarbiausia. Jis niekuomet jų neturės užtektinai. Godumas ir egoizmas jį nužudys. Jis pristato save net per pinigus. Jis – narcizas“, - kalbėjo filipinietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų