REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

 

Stereotipas, jog vyrai visada yra nusiteikę seksui – neteisingas. Moterys dažnai mano, jog vyrai privalo suprasti jas, kai šios atsisako mylėtis, tačiau jei seksu užsiimti nori dailiosios lyties atstovės, vyro atsisakymas prilygsta atstūmimui. „Kadangi jis mane myli, jis visada nusiteikęs su manimi pasimylėti." – mano partnerės.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų santykius su žmona tikrai apsunkina nevienodas susijaudinimo momentas. Kartais atrodo jog ji atsisako mylėtis pačiu netinkamiausiu metu, o mylėtis nori tada, kai laikas tikrai netinkamas.

REKLAMA

Vakare, kai vaikai jau tikrai miega, aš išlendu visas kvepiantis iš dušo, ji slampinėja po mūsų miegamąjį be liemenėlės, aš tikrai susijaudinu, o ji būna nenusiteikusi, tačiau kai grįžtu po darbo tikrai pavargęs, ji būtinai užsinori mylėtis. Kartais savo pareigą atlieku, o kartais – atsisakau. Tada ji įsižeidžia.“

Nors daugelis porų gana skeptiškai žiūri į seksą pagal grafiką, tačiau neretai tai palengvina santykius ir padeda išvengti nesusipratimų ir nusivylimų.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris ir vyrus jaudina skirtingi dalykai, o atvirai kalbėtis apie lovos reikalus daugeliui būna nelengva. Be abejonės, kalbėti nešvankius erotinius dalykėlius būna nesunku, tačiau, kai reikia spręsti intymias problemas, abi barikadų pusės nutyli.

Taip nutinka dėl to, jog tampa gana sunku parinkti tinkamus žodžius, nesinori užgauti antrosios pusės, tačiau neišpildytos vyrų fantazijos tik suerzina juos.

Seksologai poroms pataria pasistengti sujaudinti partnerį įžanginėmis glamonėmis, jei šis nėra pasiruošęs aistringam „greitukui“, kaip jūs. Mylintis partneris(-ė) tai tikrai įvertins ir pasistengs labiau!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų