REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Spręskite šios dienos problemas – sėkmės tikrai pakaks. Tikėtini nepaprasti susitikimai, žavios pažintys. Nepervertinkite savo jėgų tvarkydami finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs, gal tik ne iki galo atviri bei patiklūs – tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliuotojams.

REKLAMA

Dvyniai Džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Beje, simpatijos jausmas šiandien gali ir apgauti – pasisaugokite tų, kurie jums pasirodys labai lipšnūs, malonūs.

Vėžys Vidinės sumaišties metas, kai sunku nuspręsti, kas teisus, o kas ne. Svarbiausia – neskubėkite nei džiaugtis, nei nusivilti. Venkite santykių aiškinimosi, nekelkite ultimatumų. Daugiau šilto dėmesio rodykite artimiesiems.

Liūtas Meilės metas. Sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir savimi pasidžiaugti. Tai padarys jus laimingus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau, patikimiau (ypač dirbant su pinigais). Tinkamas laikas tikrinti sveikatą.

Svarstyklės Tikėkite sutuoktiniu, partneriais – jie pasiūlys gerą išeitį, per juos ateis taip reikalingos permainos. Kiek keblus laikas meilei, kai galima per daug sureikšminti jums patinkančio asmens žodžius. Diena nebloga norintiems susitaikyti su savo pora.

Skorpionas Labiau pasikliaukite likimu – netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Neblogas laikas tvarkyti mokesčių, draudimo, kredito reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Puikus laikas susitikimams, susitarimams, kelionėms. Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo – viską sverkite. Galimas romantiškas nuotykis.

Ožiaragis Šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, bet neskubėkite pulti jų įgyvendinti – tai atvers duris į ateities sėkmę. Nebūkite per griežti mylimajam.

Vandenis Pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai – gali būti, kad nematote ko nors naudingo arba itin pavojingo, kas visai šalia jūsų ir duotų didelės naudos arba kelia nemenką grėsmę.

Žuvys Ilgesys, netikrumas vargins – jums reikia poilsio ar bent jau nuoširdaus pokalbio su geru draugu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite – šiandien reikia tiesiog pasvajoti.

 Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų