REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinėse sezono rungtynėse 16 taškų pelnęs ir 9 kamuolius atkovojęs Jonas Valančiūnas buvo vienas geriausių savo komandoje, tačiau aukštaūgį tai galėjo menkai guosti. Toronto „Raptors“ 94:125 nusileido Vašingtono „Wizards“ ir sezoną baigė pralaimėdami Rytų konferencijos ketvirtfinalio seriją 0-4, rašo basketnews.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos krepšininkus po kiekvienų rungtynių analizuojantis tinklalapis „RaptorsRepublic.com“ Valančiūno pastangas įvertino geriau nei daugumos kitų žaidėjų, tačiau negailėjo kritikos ir jam.

REKLAMA

„Gynyboje jis buvo paliktas vienas, tačiau ne kažin ką padarė, kad pataisytų situaciją. Nuolat buvo žingsniu per lėtas, tiek fiziškai, tiek emociškai. Kelis kartus užbaigė atakas po „pikenrolo“, tačiau jis tikrai nebuvo tas, kuris pakeistų rungtynių eigą. Kažkodėl jaučiu, kad jo galimybių ribos yra kažkur tarp Nikola Pekovičiaus ir Alo Jeffersono“, – komentavo „RaptorsRepublic.com“ žurnalistas.

Jonas Valančiūnas NBA atkrintamosiose varžybose per keturias rungtynes vidutiniškai per 26,5 min. pelnė 11,3 taško, atkovojo 9,3 taško ir blokavo 0,3 metimo. Per reguliarųjį sezoną šie skaičiai buvo tokie: per 26,2 minutes vidutiniškai 12 taškų, 8,7 atkovoto kamuolio ir  1,2 blokuoto metimo.

Klubo vadovams atėjo metas tikram galvos skausmui - ką pakeisti komandoje, kad ji būtų konkurencinga NBA atkrintamosiose varžybose ir nebesukluptų daugiau taip apmaudžiai, kaip tai nutiko šįmet. Daugelis specialistų spėja, kad pirmiausiai turėtų lėkti trenerio Dwane'o Casey galva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų