REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Seksis įvairūs darbai. Netikėti pokalbiai gali būti reikšmingi. Padvelks geromis perspektyvomis. Priėmę gautą pasiūlymą galite pakeisti savo gyvenimą. Kita vertus, galimos ir tuščios viltys, reikalai su "pažadukais".

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien ne viską darysite teisingai, ne visiems įtiksite. Tai normalu, tačiau gali pakišti jums koją, jei pretenduojate į geras pareigas, norite gauti pelningą užsakymą ar projektą. Tačiau jums seksis meninė veikla.

REKLAMA

Dvyniai Ši diena leis nemažai nuveikti ar bent jau prisibendrauti iki soties. Užmegsite dominančius ryšius, gausite norimos informacijos. Kita vertus, niekniekiams išleisite per daug pinigų.

Vėžys Rytą pavyks išspręsti kai kuriuos keblius, užsitęsusius reikalus. Nesipykite su namiškiais, būkite pakantesni. Juo labiau kad šiandien seksis tai, kas aktualu šeimos labui. Vakaras apgaulingesnis - galite pakliūti į keistas pinkles.

Liūtas Būsite iniciatyvūs ir linkę į nepamatuotą optimizmą. Galite įsilieti į naują grupę, kompaniją, užmegzti pažintį, išgirsti komplimentą ar pan. Itin svarbu, kad su pinigais, turtu susiję reikalai būtų tvarkomi labai atsakingai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Susikaupkite, jeigu šiandien teks tartis dėl darbo apmokėjimo, pareigų pasiskirstymo, pirkimo r pardavimo sutarčių, nuomos, tiekimo ar pan. Tai, ką su šmėstelėjusia abejone praleisite neišsiaiškinę, vėliau gali pasirodyti problemiška.

Svarstyklės Jei norite užmegzti bendradarbiavimo ryšius, užsitikrinti partnerių palaikymą, atkurti buvusius ryšius, pratęsti sutartis, tai pats metas tam ruošti dirvą. Pasistenkite padaryti gerą įspūdį savo pašnekovams.

Skorpionas Būtinas finansines operacijas, studijų užduotis paskubėkite atlikti laiku. Jei jums bus siūloma investuoti, konkrečiai išsiaiškinkite, ką už tai gausite, apibrėžkite savo įsipareigojimų rėmus. Noras įtikti meilės objektui plonins jūsų piniginę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Aktualių naujienų galite tikėtis, jei turite finansinių ar akademinių skolų, palaikote ryšius su užsieniu, ketinate kur nors vykti per šventes ar laukiate svečių iš toli. Pakaks energijos, kad susidorotumėte su neatidėliotinomis užduotimis.

Ožiaragis Būsite darbštūs, tačiau turbūt pajusite, kad jums kraunama vis daugiau įpareigojimų, o apie papildomą atlygį nekalbama. Jei dar tik mėginate įsidarbinti, gali prireikti protekcijos, rekomendacijos, nes jūsų kompetencija sukels abejonių.

Vandenis Šiandien puikiai seksis ir dirbti, ir bendrauti. Ypač daug galėsite nuveikti kartu su kolektyvu, bendraminčiais. Tik neskubėkite už kitus įsipareigoti, laiduoti, arba aklai pasirašinėti verslo, finansinių sandorių.

Žuvys Ši diena jums nebus aktyvi. Trypčiosite vietoje lyg nežinodami ko griebtis. Stenkitės pasverti, apgalvoti kiekvieną savo žingsnį, įvertinti sąjungininkus ir priešininkus. Konfidencialūs reikalai turbūt duos šiokios tokios naudos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų