REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“ jau šį sekmadienį 19.30 val. virs ypatingos aistros dėl patekimo į finalą, mat tiesioginiame TV3 eteryje – projekto pusfinalis.

Didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“ jau šį sekmadienį 19.30 val. virs ypatingos aistros dėl patekimo į finalą, mat tiesioginiame TV3 eteryje – projekto pusfinalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų laukia ne tik dainų, bet ir šokių vakaras. Panevėžiečiai atsiduos flamenko ritmams, Jonavos komanda sužibės disko stiliumi, kauniečiai perteiks laukinės genties dvasią, Šiaulių choristai kvies aistringam tango, o ypatingasis choras pristatys romantiškojo Vienos valso interpretaciją.

REKLAMA

Šokių vakarui ruošiasi ir „Chorų karų“ vedėjai bei komisija. Su VGTU tautinių šokių ansambliu „Vingis“ intensyviai repetuoja vedėja Indrė Kavaliauskaitė, Bavarišką daina ir šokiu žiūrovus ruošiasi nustebinti komisijos nariai Vitalijus Cololo ir Vytautas Lukočius. Nuo jų neatsiliks ir vedėjas Mindaugas Stasiulis. „Chorų karai“ sekmadienio vakarą toliau pažindins su dainininkais, užgimusiais šio projekto ankstesniuose sezonuose. Scenoje pasirodys Neringa Šiaudikytė, dainavusi pačiame pirmajame bei antrajame projekto sezonuose. Tuomet ji dainavo Kauno choruose, kuriems vadovavo Raigardas Tautkus ir Danguolė Beinarytė.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje pasirodys ir du Donatai. Pirmasis – D. Čižauskas, priklausęs Vilniaus „Šachmatiniam“ chorui, kuriam vadovavo grupė „Šarka“. O D. Balvočius priklausė Akmenės chorui, kurį į pergalę vedė ansamblis „Ventukai“. Donatai pristatys naują projektą.

„Chorų karų“ žiūrovams kvapą gniauš ir dvi žavios merginos. Fortepijoną jos valdo taip įspūdingai, kad jų tiesiog neįmanoma pamiršti. Tai naujas fenomenas Lietuvoje – popklasikos duetas „Piano Link“.

Žiūrovus stebins ir vaikinų grupė E.G.O., gimusi „Chorų karuose“. Grupės lyderis – kompozitorius, tekstų autorius Karolis Šliažas jau dirba jau penktame projekto sezone. Jis aranžavo Kauno „Božolė“ choro, „Studentiško“ choro, „Burgundiško“ choro, „De Žavu“ choro bei šiame sezone dalyvavusio Tauragės choro dainas. „Chorų karuose“ uždainuos ir Arnas Švilpauskas su Kėdainių choru. Arno karjera taip pat prasidėjo šiame projekte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatinga vakaro viešnia – Operos ir baleto teatro solistė, tarptautinių konkursų laureatė Viktorija Miškūnaitė. Ši įspūdinga moteris užims teisėjos vietą. Įspūdingo balso savininkė atliks ariją iš Giacomo Puccini operos „Turandot“ paskutiniojo veiksmo, viena žinomiausių arijų pasaulyje.

„Chorų karuose“ dėl bilieto į finalą susikaus: Šiaulių choras „Chameleonas“, Panevėžiečių choras „Vanilinis dangus“, Jonaviškių „Pavasario“ choras, Lietuvos Aklųjų choras „Feniksas“ ir Kauno „Plieninis“ choras.

„Chorų karai“ – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų