REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos LG inžinieriai mano, kad plačiakampių objektyvų išmaniuosiuose telefonuose naudojimas leis atsikratyti vadinamųjų „Selfie“ lazdų. Apie tai praneša „The Wall Street Journal“.

REKLAMA
REKLAMA

LG specialistų skaičiavimai rodo, kad plačiakampiai objektyvai telefonų kamerose leidžia padidinti kadro aprėpti maždaug 15 procentų.

REKLAMA

„Selfie“ lazdos išmirs taip greitai, kaip paukštis Dodo, WSJ žurnalistams pareiškė „LG Innotek“ inžinierius Yu Dong-kugas.

Pastaroji kompanija yra LG grupės dalis, ji gamina miniatiūrines kameras, skirtas LG išmaniesiems telefonams. Tarp „LG Innotek“ užsakovų yra ir mobiliosios rinkos gigantė „Apple“, kuri LG kameras naudoja „iPhone“.

LG inžinieriaus teigimu, plačiakampė optika kamerose leis vartotojams daryti geresnės kokybės autoportretus, nei laikant išmanųjį telefoną ištiestos rankos atstumu.

REKLAMA
REKLAMA

Tikėtina, kad siūlomas sprendimas bus naudojamas ir LG G4, kuris priekinėje dalyje turės 8 megapikselių kamerą, o nugarinėje – 16 megapikselių.

LG pasiūlymas yra ne tik praktiškas, bet ir išsprendžiantis dar vieną problemą: pavyzdžiui, nemažai muziejų draudžia juose naudotis „Selfie“ lazdomis, jų nemėgsta ir kitos organizacijos, dėl saugumo sumetimų jų neleidžiama naudoti ir kai kuriuose renginiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų