REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į atkrintamąsias Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) varžybas – pirmą sykį per šešerius pastaruosius metus – nepatekusio Oklahomos „Thunder“ (45 pergalės ir 37 pralaimėjimai) klubo vadovai iš komandos vyriausiojo trenerio pareigų atleido Scottą Brooksą, kuris šiose pareigose darbavosi septynerius pastaruosius sezonus.

REKLAMA
REKLAMA

49-erių metų krepšinio specialistas su „Thunder“ per šiuos sezonus iškovojo 338 pergales bei patyrė 207 pralaimėjimus, o 2010 metais buvo pripažintas geriausiu NBA lygos treneriu.

REKLAMA

2011, 2012 ir 2014 metais S. Brookso vadovaujama „Thunder“ ekipa iškopė į Vakarų konferencijos finalą bei 2012-aisiais tik didžiajame NBA finale pralaimėjo Majamio „Heat“ krepšininkams.

„Tai buvo labai sudėtingas sprendimas visais atžvilgiais. Galvojant apie ateitį ir siekiant geresnių rezultatų kitame sezone, toks pokytis mūsų programoje tapo neišvengiamas“, – dabartinio trenerio atleidimą komentavo „Thunder“ generalinis vadybininkas Samas Prestis.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiai teigiama, jog „Thunder“ krepšininkų vyriausiojo trenerio pareigos bus pasiūlytos Floridos „Gators“ ekipai vadovaujančiam Billy'iui Donovanui.

Oklahomos komandą S. Brooksas treniravo nuo 2008 metų, kuomet po nesėkmingo sezono starto (1 pergalė ir 12 pralaimėjimų) iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas P.J. Carlesimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų