REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Barcelona“ treneris Pepas Guardiola sujaudintas įspūdingo savo auklėtinių pasirodymo UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomosiose rungtynėse, tačiau įspėja sirgalius, kad nesitikėtų tokių pergalių kiekvieną savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE: „Bayern“ ir „Barcelona“ – UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro pusfinalyje

REKLAMA

Strategas dėkojo Miuncheno „Bayern“ žaidėjams, kai šie po nemalonios staigmenos pirmose rungtynėse su „Porto“ 1:3 sugebėjo atsitiesti ir sutriuškinti namie varžovus net 6:1. Taip pat jie užsitikrino vietą UEFA Čempionų pusfinalyje.

„Bayern“ visiškai dominavo pirmame kėlinyje, kai įvarčius aikštės šeimininkams pelnė Thiago Alcantara, Jerome Boatengas, Thomas Mulleris ir dukart pasižymėjo Robertas Lewandowskis. Paguodos įvartį „Porto“ ekipai pelnė Jacksonas Martinezas, o paskutinį tašką rungtynėse padėjo Xabi Alonso.

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas buvo labai gerai, - komentavo rungtynes P. Guardiola. – Itin gerai žaidėme pirmoje dvikovos dalyje, galbūt ne taip – antrojoje. Galiu tik padėkoti futbolininkams. Pirmosios 45 minutės buvo atsakas į rungtynes Porto.

„Esu laimingas galėdamas treniruoti šiuos nuostabius futbolininkus, tačiau jei žmonės galvoja, kad taip galime laimėti kiekvienas rungtynes, jiems reikėtų paieškoti naujo trenerio“, - teigė jis.

„Po dvikovos Porte jaučiau, kad galime atsitiesti. Viskas priklauso, kaip sudėlioji mintis galvoje. Visuomet analizuoju varžovus. Tai, kaip žaidėme Porte, manęs nestebino. Portugalų komanda visuomet buvo gera, tačiau šiandie jie nepasiekė savo lygio“, - kalbėjo P. Guardiola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man nesvarbu, kas bus kitas mūsų varžovas. Visuomet demonstruosime geriausią futbolą, ar tai būtų „Real“, „Barcelona“, „Atletico“, „Juventus“ ar „Monaco“, - tvirtino „Bayern“ treneris.

P. Guardiola Europos elitinių klubų turnyre su savo komanda patenka į pusfinalį jau šeštus savo trenerio karjeros metus. Keturis kartus tai padaryti jam pavyko su „Barcelona“ ir dukart – su „Bayern“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų