REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tam, kad mylimojo glėbyje pasiektum palaimą, nereikia įmantrios sekso technikos. Svarbiausia sąlyga - dvasinis artumas, pasitikėjimas vienas kitu ir keletas subtilių psichologinių bei emocinių niuansų...

REKLAMA
REKLAMA

1. Jeigu nejauti poreikio mylėtis kiekvieną dieną, tai ir nedaryk to

Kiekvienas organizmas turi individualų ritmą, kiekvienas žmogus skirtingai atgauna jėgas po fizinio, psichologinio krūvio, seksualinio susijaudinimo. Sekso perteklius blogiau nei trūkumas - gali greitai dingti seksualinis potraukis.

REKLAMA

2. Seksualinis artumas prasideda gerokai anksčiau, nei atsiguli į lovą

Daugelis porų turi negerą įprotį konfliktus spręsti lovoje, t.y. visą dieną abu nervingai aiškinasi santykius, o vakare mylisi. Pamirškit seksą, kai namie įkaitusi atmosfera! Tai neišspręs jūsų rūpesčių, galbūt tik trumpam sušvelnins ar atitolins juos.

3. Visi rūpesčiai turi likti už miegamojo durų

Meilės žaidimams atsiduok ne tik kūnu, bet ir siela. Susitvarkyk kasdienius reikalus taip, kad jie nei slėgtų, nei atitrauktų dėmesį. Seksas nėra kasdienybės dalis, jis turi likti kai kas ypatingo...Svarbu ir erotiška atmosfera. Kartais pakanka įdomesnio apšvietimo, kad kambarys, kuriame mylitės, atrodytų visai kitaip.

REKLAMA
REKLAMA

4. Malonumo priešai: soti vakarienė ir alkoholis

Tokia jau žmogaus fiziologija: kai mylisi, į lyties organus priplūsta daug kraujo, todėl jie tampa tokie jautrūs. Tačiau jei sočiai prisivalgai, sustiprėja virškinimo organų kraujotaka, todėl žymiai sunkiau susijaudinti, patirti malonumą. Nekalbant, jau apie kitus reiškinius: skrandžio gurgimą, raugėjimą, ar vidurių pūtimą. Alkoholis padeda atsipalaiduoti, tačiau jis tikrai nestiprina potencijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų