REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Šiais laikais taisyti kūno defektus yra labai populiaru, o moterys, norėdamos turėti nepriekaištingą krūtinę, mielai dedasi implantus ir apie tai kalba labai atvirai. Jei ir jūs svarstote apie krūtinės padidinimą, šis straipsnis yra kaip tik jums!

REKLAMA
REKLAMA

Pliusai:

1. Liemenėlė kartais tiesiog nebereikalinga. Jaučiu norą dėvėti įvairius marškinėlius, sukneles! Anksčiau, dėl proporcijų ar krūtinės formos reikėdavo prisitaikyti ne tik rūbą, bet ir tinkamą liemenėlę, o dabar ji kartais tiesiog nereikalinga. Ypač šaunu, kai kalba eina apie kokią nors ypatingą vakarinę suknelę.

REKLAMA

2. Nebebijau „netekti“ krūtinės. Anksčiau krentant svoriui sumažėdavo ir krūtys. Atsimenu, kai žiemą galėdavau grožėtis didesne krūtine, tačiau ir didesniu užpakaliu, o pavasarį sportuojant ir matant kaip tirpsta kilogramai, jaudindavausi, kad sumažės ir jie.

3. Juos tiesiog malonu liesti... Na, aišku, nekalbu apie savęs čiupinėjimą viešose vietose, tačiau turėti dailią krūtinę yra tikrai labai malonu, o ja džiaugiasi ir vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau yra keletas minusų…

Kai manęs klausia ar esu patenkinta savo krutų implantais, visada sakau, jog 90 proc. viso laiko esu tikrai patenkinta. Man jie patinka, tikrai, tačiau tobulų dalykų nėra.

1. Na, visų pirma, jie netikri. Nepaisant malonumo dėvėti įvairius drabužius, kurių anksčiau bijodavau, visgi turėti netikras krūtis yra keistas jausmas. Kartais atrodo, kad sukčiauju.

2. Laikas po operacijos buvo nepavydėtinas. Visoms moterims pooperacinis laikotarpis praeina skirtingai ir oda gyja taip pat skirtingai. Pirmos dienos yra tikrai sudėtingos, vėliau taip pat reikia save gana ilgai prižiūrėti ir saugotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Yra keletas draudimų, kurie gali trukdyti gyventi. Kadangi įsidėjau implantus po raumeniu, negaliu daryti nieko, kas skatina raumens susitraukimą. Jausmas tikrai nemalonus, gal netgi jaučiamas skausmas, todėl galiu daryti tik „mergaitiškus“ atispaudimus, prisitraukti tikriausiai iš viso nepavyktų. Taip pat anksčiau labai mėgau miegoti ant pilvo. Nors ir dabar kartais miegu, tačiau tai tikrai nėra patogu.

4. Papildoma priežiūra. Dažniau turiu darytis mamografiją, tikrinti krūtis, o kiekviena tokia patikra kelia baimę, nes priverčia galvoti apie blogus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų