REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT Televizijos laida „Stilius“, LRT.lt

LRT Televizijos laida „Stilius“, LRT.lt

REKLAMA

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos konkurso laimėtojai pripažįsta sulaukiantys ne vieno klausimo apie tarp jų neva beužsimezgančius santykius. „Kol kas mes esame kolegos, bet, kaip ir minėjau, niekada nespjaunu į tam tikrus dalykus, nes jie gali vėliau prieš tave atsigręžti. Čia – irgi tas pats, kas žino, gal“, – laidai „Stilius“ kalba Monika Linkytė.

REKLAMA
REKLAMA

Su scenos partneriu Vaidu Baumila M. Linkytė dirba neskaičiuodama laiko, bet kol kas sulaukia daugiau užuominų apie jausmus nei apie muziką.

REKLAMA

„Tos kalbos greit nesibaigs ir tai tiesiog neišvengiama, kai du žmonės, neturintys antrų pusių, panašaus amžiaus, dainuojantys duetu pasirodymo metu bučiuojasi. Būtų naivu tikėtis, kad tai nesukels tam tikrų diskusijų, ir būtų naivu tikėtis, kad tai greitai baigsis“, – laidai „Stilius“ sako M. Linkytė.

Tačiau ji neslepia, kad jaučia simpatiją savo scenos partneriui ir sklandančių kalbų visiškai nepaneigia.

„Tikrai simpatizuoju Vaido asmenybei, mane žavi jo būdas ir jis, kaip žmogus. Na, kol kas mes esame kolegos, bet, kaip ir minėjau, niekada nespjaunu į tam tikrus dalykus, nes jie gali vėliau prieš tave atsigręžti. Čia – irgi tas pats, kas žino, gal“, – šypsosi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad savo gyvenimą su muzika siejanti ir daug koncertuojanti jauna atlikėja prisipažįsta, jog tik dainavimas jai padeda nugalėti scenos baimę.

„Namuose buvau tikra pamaiva, tad močiutė man visada sakydavo, kad turėčiau ne dainuoti, o vaidinti teatre. Tačiau aš bijojau scenos“, – atskleidžia M. Linkytė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų