REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tikriausiai būsite labai užsiėmę, tik nebūtinai tuo, kuo reikėtų. Kantriai darbuokitės bei įrodinėkite savo projektų, darbų vertę, tikslus, perspektyvas. Regis, būsite išgirsti, o tai jau žingsnelis pirmyn. Meilės objektas gali sukelti keistų įtarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kai kurie susitikimai, pažintys, šiandien gauti pasiūlymai bus įdomūs, nekasdieniški. Seksis protinė ir kūrybinė veikla - nusimato originalios idėjos, arba bus progų iš aplinkinių pasisemti įkvėpimo.

REKLAMA

Dvyniai Sustiprės jūsų intuityvumas, aiškiai nujausite slaptus pavojus, įžvelgsite klastas. Stenkitės viską atlikti nepriekaištingai, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Saugokite sveikatą, nes organizmas bus neatsparus infekcijoms.

Vėžys Šiandien jausitės gana neramiai. Emocijos trukdys atlikti praktinius darbus ir blaškys dėmesį. Jūsų užsidegimas kažko imtis gali būti trumpalaikis, jeigu niekas to nepalaikys. Regis, taip nenutiks ir jums pavyks šauniai, originaliai pasireikšti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandieną vienaip ar kitaip spręsis materialinio pobūdžio problemos. Galbūt teks rūpintis naujais pajamų šaltiniais ar skolų susigrąžinimu, nuomos, indėlių, pelno klausimais, derėtis, prekiauti. Regis, jums seksis.

Mergelė Nebloga, produktyvi diena. Gana gerai seksis tiems, kurie susiję su informacija, transportu, raštvedyba, reklama. Tikėtina, kad gausite jaudinamą žinią. Tik neskleiskite abejotinos informacijos ir nebūkite pernelyg patiklūs.

Svarstyklės Tikriausiai itin rūpinsitės tvarka bei jaukumu darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras daug ką keisti, įsigyti originalių interjero detalių ar pan. Kai ką iš tikrųjų padarysite, ir tai turbūt patiks jūsų namiškiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Iš esmės ši diena gera. Seksis daryti įspūdį priešingai lyčiai, bendrauti su augančia karta, demonstruoti organizacinius, intelektinius gebėjimus. Tikėtinas ir kūrybinis polėkis. Tačiau galite suklysti rinkdamiesi prekes sau arba kitiems.

Šaulys Neforsuokite įvykių profesinėje veikloje. Kaupkite informaciją, nagrinėkite aktualius klausimus iš visų pusių. Venkite aštrių debatų su kolegomis. Labiau rūpinkitės sveikata, sveikai maitinkitės, antraip sunegaluosite.

Ožiaragis Diena pralėks besirūpinant kitų žmonių reikalais ir skubiais darbais. Labiau tikėkite jausmais, meile, nebijokite jos išreikšti. Būkite žaismingi, pateikite romantiškų siurprizų, ruoškite kalėdines dovanas. Tik venkite melo, veidmainystės.

REKLAMA

Vandenis Galite išleisti daug pinigų, todėl mėginkite iš anksto save disciplinuoti, susidaryti pajamų ir išlaidų planą. Jeigu nenorite, kad pasikeistų ankstesnis meilės santykių pobūdis, verčiau nepradėkite dviprasmiško žaidimo.

Žuvys Šiandieną mąstysite plačiau, objektyviau, turėsite originalių minčių, tad bus nesunku padaryti gerą įspūdį kolegoms, partneriams. Vis dėlto patyrę specialistai jums pasirodys itin reiklūs. Jie reikalaus didelės kompetencijos ir naujų idėjų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų