REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiomis dienomis, kai sekso žaislų pramonė yra gerai išvystyta ir intymių žaisliukų galima lengvai įsigyti bet kurioje sekso reikmenų parduotuvėje, vyrai ima jausti nemenką spaudimą. Kyla klausimas: kodėl gi stipriosios lyties atstovai turėtų jaustis sunerimę? Atsakymas labai paprastas – vyrams desperatiškai grasina jų mylimųjų vibratoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Juk moteriai norint patirti malonumą vyro nebereikia, užtenka įsijungti savo mėgstamą vibratorių kiškutį ar vibruojančią kulką ir akimirksniu kūnų nuvilnys pasitenkinimo banga. Nors tikriausiai nė viena moteris iš savo mylimojo nėra išgirdusi jo nuogąstavimų dėl stebuklingosios lazdelės naudojimo, tačiau giliai širdyje tikrai apie tai susimąsto.

REKLAMA

Sakysite, kas gi čia tokio, panikuoti ir pavyduliauti tikrai nėra pagrindo, juk vibratorius, priešingai nei vyras, negali pasakyti ''aš tave myliu'', apkabinti, pabučiuoti ir galiausiai padovanoti jums vaiko. Tačiau jis kuo puikiausiai gali suteikti tokį malonumą, jog atrodo kita planeta bus ranka pasiekiama.

Taigi, ką gali padaryti vibratorius, ko nesugeba vyras?

1. Vibratorius įeina ten, kur būtent nori moteris. Žinoma, patarimus ir norus galima išreikšti ir vyrui, tačiau naudojant vibratorių Jums nereikia žodžių. Vienu švelniu rankos mostu nukreipiate jį ten, kur labiausiai tą akimirką norisi.

REKLAMA
REKLAMA

2. Jį lengviau kontroliuoti, valdyti. Viskas priklauso tik nuo Jūsų poreikių, panorėjus gali nusistatyti stipriausią vibracijos rėžimą, reikalui esant – jį sumažinti. Ir visa tai padarysite tik vienu mygtuko paspaudimu.

3. Šalin visus pokalbius. Patyrus malonumą, Jums neprireiks be reikalo aušinti burnos ir kalbėtis. Sekso žaisliuką padėsite kur nors nuošaliau ir toliau galėsite daryti ką tik panorėjusi.

4. Vibratorius visada Jūsų paslaugoms. 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę sekso žaisliukas bus pasiruošęs patenkinti visus Jūsų poreikius. Jam niekada nestigs nuotaikos ar jėgų meilės žaidimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Jam neprireiks palaukti valandos ar dviejų, kad po sunkių dienos pietų susivirškintų maistas ir būtų galima pradėti meilės žaidimus. Vibratorius – idealus meilužis, kuris nei valgo, nei miega ir kiekvieną akimirką yra pasirengęs Jus pamaloninti.

6. Jis ne savanaudis. Vibratorius niekad nesieks malonumo sau (priešingai nei kai kurie vyrai), Jūsų poreikius palikdamas nuošalyje. Veikiau priešingai – su kaupu patenkins Jūsų poreikius, nė neužsimindamas apie savuosius. Na nebent primins, kad reikia senas baterijas pakeisti naujomis.

REKLAMA

7. Jam nesvarbu kaip Jūs atrodote. Jūsų išvaizda burzgiančiam mylimajam visai nesvarbi, keli papildomi kilogramai ant juosmens ar ant klubų jam ne kliūtis.

Tačiau geriausias dalykas yra tas, jog moteris neprivalo rinktis tarp vieno ar kito. Juk galima mėgautis jais abiem. Ypač kai sekso žaisliukų pasirinkimas toks gausus, jog kiekviena porai ras sau tinkančius ir patinkančius.

 

Suaugusiems.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų