REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žinote, koks Zodiako ženklas yra laikomas seksualiausiu, o ką sunkiausia suvilioti? Jei ne, pats laikas daugiau sužinoti ne tik apie save, bet ir apie savo partnerį.

Ar žinote, koks Zodiako ženklas yra laikomas seksualiausiu, o ką sunkiausia suvilioti? Jei ne, pats laikas daugiau sužinoti ne tik apie save, bet ir apie savo partnerį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

AVINAS

Seksualinis stilius. Kaip pirmasis zodiako ženklas Avinas visada nori pirmauti, todėl ir sekse yra linkęs į agresiją, būna savininkiškas ir seksą laiko iššūkiu. Avinui vertėtų neskubėti ir pasistengti būti švelnesniam. Jis trokšta intymumo, nemėgsta emocinių žaidimų ir jam patinka, kai kiti liečia jo galvą, ypač plaukus, skalpą.

REKLAMA

Geriausi partneriai. Liūtai, Svarstyklės, Dvyniai, Skorpionai.

JAUTIS

Seksualinis stilius. Labiau jaudina lytėjimas nei pats seksas. Jaučiams labiau reikia stimuliacijos nei pačios sueities. Juos taip pat jaudina garsai ir jie mėgsta partnerius, kurie žino, kur dėti rankas... Tačiau patys Jaučiai nelabai mėgsta eikvoti savo energiją ir stengtis dėl partnerio. Šioje vietoje jiems reikėtų pasistengti labiau, jei nori patirti neapsakomą malonumą ir imtis iniciatyvos patiems. Jaučiai dažniausiai laukia, kol „seksas pats juos susiras“, nors galėtų eiti ir užkariauti pasaulį!

REKLAMA
REKLAMA

Geriausi partneriai. Skorpionai, Vėžiai, Mergelės, Ožiaragiai.

DVYNIAI

Seksualinis stilius. Dvyniai įvairiose situacijose jaučiasi komfortabiliai ir dėl savo seksualumo nekompleksuoja. Jie mielai užsiima seksu neįprastose vietose ar naudoja nešvankius žodelius. Dvyniai yra puikūs sekso partneriai, nes mėgsta ir moka flirtuoti, įaudrinti kitą. Taip pat jiems puikiai sekasi eksperimentuoti. 

Geriausi partneriai. Avinai, Dvyniai, Šauliai, Vandeniai.

VĖŽYS

Seksualinis stilius. Vėžiai mylisi, o ne užsiima seksu. Jie sugeba išradingai sukurti ypač romantišką ir emocionalią atmosferą. Jų partneriams neretai būna nelengva, todėl, jog Vėžiai turi nusiteikti seksui ir tol, kol jie emociškai nepasiruošę, jų neįkalbėsi greitai sueičiai. Vėžiams seksas susijęs su meile ir pasitikėjimu, todėl neretai šie didelį dėmesį skiria ir patys vertina oralinę stimuliaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausi partneriai. Jaučiai, Liūtai, Ožiaragiai, Žuvys. 

LIŪTAS

Seksualinis stilius. Liūtai geriau žinomi dėl savo pastovaus ir galingo susijaudinimo, ir jiems svarbiausią vaidmenį atlieka charizma bei „cheminis“ potraukis, o ne meilė. Liūtai taip pat būna aistringi ir dėmesingi, nes visada ir visur nori nugalėti, būti giriami. Įžangoje jiems patinka įvairūs žaidimai, o nugara yra didžiausia jų erogeninė zona.

Geriausi partneriai. Skorpionas, Avinas, Šaulys, Liūtas.

MERGELĖ

Seksualinis stilius. Nemanykite, jog Mergelės yra visai nekaltos. Priešingai, tai energingas ženklas, kuris yra ypač seksualus ir jautrus. Bet koks prisilietimas jaudina Mergeles, todėl šios dievina masažą. Mergelėms nebūtinas labai patyręs ir visažinis partneris. Joms didesnį įspūdį paliks atsargus, švelnus ir nuoširdus mylėjimasis.

REKLAMA

Geriausi partneriai. Jaučiai, Svarstyklės, Žuvys, Ožiaragiai.

SVARSTYKLĖS

Seksualinis stilius. Svarstyklės dažniausiai laikomos labiausiai mylėtis nenorinčiu Zodiako ženklu, turinčiu ypač išrankų ir subtilų skonį. Todėl nenuostabu, jog geram seksui Svarstyklėms būtinas intelektualus ir emociškai artimas partneris. Geras partneris padės flirtu susijaudinti Svarstyklėms ir sukurs, kad ir trumpalaikį, amžinos meilės įspūdį. Tam, kad geriau įsijaustų Svarstyklės neretai pirmenybę teikia seksualiam apatiniam trikotažui, žvakių šviesai, gėlių kvapams ir panašiems dalykams. 

REKLAMA

Geriausi partneriai. Avinai, Dvyniai, Liūtai, Šauliai.

SKORPIONAS

Seksualinis stilius. Skorpionai laikomi aistringiausiais, išradingiausiais ir seksualiausiais, ir tokią reputaciją jie turi ne veltui. Skorpionai lovoje nevengia dramatizmo, žaidimų, mėgsta eksperimentuoti ir kontroliuoti situaciją. Jie susijaudina jausdami jėga savo rankose. Neretai kenčia dėl neišsipildančių seksualinių svajonių, todėl, jog dėl stipraus lytinio susijaudinimo ir didelių emocijų retai randa partnerį, kuris sugebėtų patenkinti visus jo pageidavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausi partneriai. Jaučiai, Liūtai, Skorpionai, Žuvys.

ŠAULYS

Seksualinis stilius. Šauliai yra nepakartojami, geriau žinomi kaip svajotojai, kuriems lovoje netrūksta žaismingumo ir dėmesingumo. Tačiau Šauliai greitai ima nuobodžiauti, todėl jų partneriai turėtų būti išradingi. Būdami vieniši Šauliai ypač mėgsta flirtuoti ir yra labiau linkę į eksperimentus nei turėdami pastovų partnerį.

Geriausi partneriai. Liūtai, Avinai, Dvyniai, Vandeniai. 

OŽIARAGIS

Seksualinis stilius. Kaip ir Skorpionai, Ožiaragiai turi seksualiausio ženklo reputaciją, tačiau jie yra kur kas jautresni. Sujaudinti Ožiaragį yra tikrai lengva, jų jautriausia vieta yra kojos ir keliai. Nepaisant didelio libido Ožiaragiai mėgsta būti globojami ir jaustis saugiai.

REKLAMA

Geriausi partneriai. Vėžiai, Jaučiai, Ožiaragiai, Mergelės.

VANDENIS 

Seksualinis stilius. Vandenis geriau žinomas kaip intelektualas ir idealistas, kuriam seksas yra ne šiaip sau emocinė iškrova. Į jį Vandeniai žiūri labai atsakingai. Jiems patinka jaustis suviliotiems, tačiau jie nemėgsta visiškai leisti vadovauti partneriui. Nors Vandenių libido nėra labai didelis, tačiau į seksą jie žiūri su entuziazmu tol, kol partneris juos traukia intelektualiai.

Geriausi partneriai. Dvyniai, Vandeniai, Ožiaragiai, Mergelės.

ŽUVYS

Seksualinis stilius. Žuvys puikiai sutaria su įvairių tipų žmonėmis, tačiau jiems reikia daug ir įvairių partnerių. Neturėdami savito stiliaus jie lengvai veliasi į santykius su tais, kurie pasiūlo. Žuvys lovoje sugeba būti įvairialypės – romantiškos, žaismingos, meilios, dėmesingos, o jei joms leidžiama naudotis savo vaizduote, šios kaip mat visų pirma susikoncentruoja į partnerio patenkinimą.

Geriausi partneriai. Skorpionai. Vėžiai, Mergelės, Svarstyklės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų