REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų ir draugų nuomonę, patarimus, tuomet daugiau nuveiksite. Rytą verta spręsti bendravimo su vadovu nesklandumus, jei norite pasikalbėti apie savo karjeros planus, tam palankesnė antroji dienos pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs – greitai viskas sugrįš.

REKLAMA

Dvyniai Imkitės tik to, kas neatidėliotina, visa kita atidėkite rytdienai. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją.

Vėžys Šaunus laikas – aplinkiniams darysite įtaką, paliksite gerą įspūdį. Jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar vadovą, pasikalbėkite su jais antrąją dienos pusę.

Liūtas Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, bet greitos naudos nebus. Svarbius finansinius reikalus patartina tvarkyti antrąją dienos pusę.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nors šiandien geriau likti pasyviems, jums geriau rytdienai skubių reikalų neatidėti, mat kelias dienas tikrai nebesinorės nieko daryti, nebent užsiimti namais arba ilsėtis.

Svarstyklės Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite.

Skorpionas Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima tenkinti visus savo norus. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis. Jei reikia susitaikyti su mylimu žmogumi, susitikite rytą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Aktyvusis gyvenimo tarpsnis baigiasi, dabar teks pasirūpinti, kaip išsaugoti tai, ką pasiekėte, bus svarbūs pagalbininkai, sąjungininkai, kad padėtų užimtą tvirtovę išlaikyti. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, jų gerumu negreit įsitikinsite.

Ožiaragis Palanku užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Rytas tinkamas taikytis su antrąja puse.

Vandenis Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų, sąjungininkų.

Žuvys Puiki diena: jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų