REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius Tokijuje laiką leido su Marijonu Mikutavičiumi ir jo mylimąja Ieva Daugirdaite (nuotr. asm. archyvo)

Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius atsisveikino su Japonija

Su kokia garsia pora susidūrė keliautojai?

„Toks jau miestas tas Tokijas. Nežinai, žmogus, ką čia gali sutikti. Ar atpažįstat?

21

„Toks jau miestas tas Tokijas. Nežinai, žmogus, ką čia gali sutikti. Ar atpažįstat?

REKLAMA

Žodžiu, diena prasidėjo ramiai. Labai išmintingai buvome pasilikę savo vieną dieną poilsiui ir pirkinių medžiokleii. Pavyzdžiui, Vytaras namo lagamine bandė parsitempti keptuvę, hidrokostiumą ir dvejas poras botų. Beje, botus teko palikti oro uoste - viršsvoris.

REKLAMA
REKLAMA

Atsisveikinimui pasirinkome Shibuya rajoną - čia linksma, daug visokiausių užeigėlių, restoranėlių ir kitokio gėrio. Prisipažįstame, ilgėsimės šio miesto. Vytaras nusprendė įtraukti Tokiją į savo mylimiausių pasaulio miestų dešimtuką. Kažkur per vidurį.

REKLAMA

Na o buvo taip. Oras geras, saulutė šviečia, vairuot nereikia (jūs suprantate apie ką čia mes).... Žodžiu kiurksom sau netoliese įžymiosios Shibuya perėjos... ...kai staiga prišoka kažkoks individas, ir puola glėbesčiuotis. Na, mes dažniausiai būname nieko prieš, jei tokių veiksmų sulaukiame iš dailiosios lyties atstovių, bet perdėtas svetimų vyriškų rankų pojūtis mus trikdo.

Ir staiga paaiškėjo, kad rankos tos gi visai nesvetimos. Na išties. Kurgi dar gali sutikti Marijoną?

REKLAMA
REKLAMA

Žodžiu, rami diena nustojo būti rami.

Pradėjome nuo pietų...

Paskui persikėlėme į barą...

O kas buvo po to, istorija nutyli. Bet viskas buvo labai gražu, namo sugrįžome patys ir į lėktuvą suspėjome. Bent jau mes. Ačiū, kad rūpinatės.

Viskas. Kelionė oficialiai baigta. Ačiū visiems, keliavusiems kartu. Mums buvo linksma, tikimės, kad ir jūs neliūdėjote. Rugpjūčio mėnesį per TV3 parodysime dar daugiau, dar gražiau ir dar įdomiau. Iki kitų kelionių!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų