REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Šarūnas Žemaitis (nuotr. facebook.com)

Linkuviškės 21-erių metų Samantos Rakauskaitės nužudymu įtariamas jos sugyventinis Šarūnas Žemaitis nelaimės išvakarėse socialiniame tinkle „Facebook“ publikavo dviprasmiškas sentencijas, kurios galėjo numatyti nelaimę.

5

Linkuviškės 21-erių metų Samantos Rakauskaitės nužudymu įtariamas jos sugyventinis Šarūnas Žemaitis nelaimės išvakarėse socialiniame tinkle „Facebook“ publikavo dviprasmiškas sentencijas, kurios galėjo numatyti nelaimę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 8 d. jis savo feisbuko sienoje aktyviai dalinosi užrašais: „Šiek tiek pavydo santykiuose sveika. Juk gera žinoti, kad kažkas bijo tave prarasti“, „Skauda, kai reikia žvelgti į lūpas, kurių negali pabučiuoti“, „Aš ne tas žmogus, kuris greit pamiršta“.

REKLAMA

Tuo tarpu likus dienai iki S. Rakauskaitės dingimo jis paviešino posakį „Geras ar blogas, mirsim visi“.

Paskutinė žinutė jo profilyje parašyta balandžio 12 dieną, likus dienai iki plataus masto paieškos operacijos pradžios. Tuomet jis rašė: „Niekas nerado tos Samanta Rakauskaite nebesvaikit su tais savo pletkais, atsiciukinkit“.

Nors daugelis žmonių po šiuo įrašu komentaruose iš pradžių reiškė palaikymą ir tikėjosi, kad mergina atsiras, visgi viena vartotoja iš karto pateikė tuo metu neįtikėtiną versiją.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu ji būtų išėjusi savo noru, ji būtų išėjusi kartu su sūnum, nebūtų palikusi jo. Vienintelis žmogus, kuris paskutinis ją matė, tai Šarūnas, ir tik jis gali atsakyti į daug klausymų. Netikiu, kad jis nieko nežino“, - rašė vartotoja Sigita.

Komentatoriams iš karto kilo įtarimas dėl Š. Žemaičio pavartoto dviprasmiško žodžio „tos“.

„Įtarimų nori nenori kelia jo postai... Ir tas išsireiškimas: „Niekas nerado tos...“ Ras, tikrai ras, tik Duok Dieve, kad gyva mamytė pas vaiką grįžtų...“, - rašė Janina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Niekas nerado „tos“... To ir tikėjais, kad tik nerastų. Šlykštyne... Duok dieve vaikeliui rasti globėjus, kurie juo tinkamai pasirūpintų..“, - piktinosi kita vartotoja.

Šeštadienį Šiaulių apylinkės teismas vos per valandą nusprendė vyrą suimti trims mėnesiams. Teismo nutartis per savaitę gali būti skundžiama apeliacine tvarka.

Skirti griežčiausią kardomąją priemonę prokurorai prašė atsižvelgdami į tai, kad vaikinas įtariamas padaręs labai sunkų nusikaltimą, už kurį numatoma griežta laisvės atėmimo bausmė. Esą likęs laisvėje jis galėtų ne tik pakenkti ikiteisminiam tyrimui, bet ir slapstytis.

REKLAMA

Linkuviškės Samantos Rakauskaitės nužudymu įtariamas jos sugyventinis suimtas 3 mėnesiams

21-erių linkuviškės Samantos Rakauskaitės nužudymu įtariamas jos sugyventinis Šarūnas Žemaitis laisvėje neužsibus – šeštadienį Šiaulių apylinkės teismas nusprendė vyrą suimti trims mėnesiams.

Teismo nutartis per savaitę gali būti skundžiama apeliacine tvarka. Skirti griežčiausią kardomąją priemonę prokurorai prašė atsižvelgdami į tai, kad vaikinas įtariamas padaręs labai sunkų nusikaltimą, už kurį numatoma griežta laisvės atėmimo bausmė. Esą likęs laisvėje jis galėtų ne tik pakenkti ikiteisminiam tyrimui, bet ir slapstytis.

REKLAMA

Penktadienį Pakruojo rajone rastas balandžio 11 d. dingusios Linkuvos gyventojos S. Rakauskaitės kūnas. Įtariant, kad moteris buvo nužudyta, penktadienį sulaikytas jos sugyventinis.

Po pietų netoli Muravoto tvenkinio esančiame vandens telkinyje buvo rastas ir dingusios, įtariama, nužudytos moters kūnas.

Apie moters dingimą policijai pranešė pats sugyventinis, kuris teigė, kad balandžio 11 dieną S.Rakauskaitės pasigedo pabudęs ryte. Gavę pranešimą apie dingusią moterį, Pakruojo rajono policijos pareigūnai nedelsdami pradėjo dingusiosios paiešką, tačiau pastangos beveik savaitę buvo bergždžios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų