REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nereguliarus seksualinis gyvenimas gali tapti pablogėjusiais tarpusavio santykiais su partneriu priežastis.

Nereguliarus seksualinis gyvenimas gali tapti pablogėjusiais tarpusavio santykiais su partneriu priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jūsų seksualiniame gyvenime atsirado problemų, tačiau jūs nežinote, ką daryti, kad vėl santykiai būtų aistringi arba apskritai nėra noro intymiai bendrauti? Todėl jūsų dėmesiui, keli seksologijos specialistų patarimai šiais klausimais.

REKLAMA

1. Seksas pagal grafiką

Kaip bebūtų keista, bet reikėtų sudaryti mylėjimosi grafiką. Tačiau po to net nemėginkite ieškoti preteksto ir atsisakyti iš anksto suplanuoto sekso. Iš pradžių seksas pagal grafiką jums nesuteiks tokio malonumo, kokio norėtųsi, tačiau ilgainiui libido grįš į savo vėžes ir jūs galėsite pakeisti sekso „įpročius“.

2. Mokėkite vertinti jausmus

Pirmiausiai prisiminkite pirmąjį pažinties su savo mylimu žmogumi vakarą. Be abejonės, tada jūs buvote vienas kitam labai dėmesingi, jausmingi, o seksas – aistringas. Todėl dabar reikėtų atidėti į šalį bet kokias problemas ir rūpesčius, o daugiau galvoti ir mėginti pakartoti pirmuosius jūsų romantiškus susitikimus.

REKLAMA
REKLAMA

3. Nebūkite drovūs

Kuklumas ir varžymasis labai dažnai tampa pablogėjusių seksualinių santykių priežastimi, todėl pasistenkite labiau atsipalaiduoti ir pasitikėti savo partneriu intymaus kontakto metu.

4. Раsidalinkite darbais namuose

Susilpnėjęs moters libido gali būti susijęs su jos nuolatiniu nuovargiu. Todėl, norint pakelti libido ir susigrąžinti seksualinį geismą, kartais pakanka tik pasidalinti namų ruošos darbais su vyru.

5. Šokite!

Šokant žmogaus organizme perdirbamas dofaminas, kuris suaktyvina malonumų centro veiklą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų