REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors seksas – ir labai svarbus, tai tikrai nereiškia, kad visada turėtų būti rimtas. Veikiau atvirkščiai. Ypač jei jau spėjote pavargti nuo rutinos ir pernelyg saldžios romantikos. Pamėginkite sekso metu pažaisti – tai suteiks daugiau lengvumo jūsų tarpusavio santykiams, o erotinių pojūčių paletėje atsiras naujų spalvų. Žaidimo elementai mylintis atvers duris į seksualių fantazijų erdvę.  

REKLAMA
REKLAMA

Yra porų, kurioms savaime suprantama kartkartėmis žaisti seksualius žaidimus, jie visiškai nesijaučia keistai vaidindami pacientą ir seselę, bosą ir sekretorę, pareigūnę ir nusikaltėlį, ar netgi besimylinčius ateivius iš kitos planetos. Tačiau daugybė žmonių vis dėlto nedrįsta prisipažinti, apie ką jie svajoja, arba ką naujo norėtų išbandyti sekse. O žaidžiant kur kas lengviau atsiskleisti prieš partnerį, seksualines fantazijas galima pateikti kaip lengvą ir neįpareigojantį pokštą. Galbūt kaip tik to naujovės ir netikėtumo efekto jums ir trūko tam, kad paįvairintumėte savo seksualinį gyvenimą?

REKLAMA

Siūlome keletą pačių paprasčiausių sekso žaidimų, kurie visų pirma padės paįvairinti jūsų seksualinį gyvenimą, o paskui galbūt ir padrąsins imtis naujų fantazijų įgyvendinimo!

Žaidimas: Uždelsto veikimo bomba

Jums prireiks: Laikrodžio arba laikmačio.

Kaip žaisti? Nustatykite žadintuvą arba laikmatį, tarkim, 20 minučių. Glostykite vienas kitą nepereidami prie sekso, kol nenuskambės žadintuvas. Taip pat galite palengva ilginti žaidimo laiką, nustatę laikmatį ne 20, o 30 ar 40 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Kam to reikia? Daugybė porų yra taip įsibėgėję gyvenime, kad preliudiją paverčia trumpute įžanga, ir stengiasi kuo greičiau pereiti prie sekso, taip netekdami daugybės pojūčių tiek fizine, tiek emocine prasme. "Uždelsto veikimo bomba" padės susikoncentruoti kaip tik ties preliudija. Tai jus išmokys neskubėti, mėgautis kiekviena artumo akimirka. Žaidimas paprastas, tačiau nustebsite, kiek daug naujų pojūčių suteiks. Tiesiog pasitelkite šiek tiek išradingumo ir fantazijos!

Žaidimas: Nuogas ir aklas

Jums prireiks: Šalikėlio arba skarelės.

Kaip žaisti? Užriškite partneriui akis. Paguldykite jį ant lovos ar kilimo. Tada pradėkite jį glamonėti taip, kaip norite: darykite tai lėtai, švelniai, lengvai erzindama. Tegul jo susijaudinimas jums pasufleruoja, ką daryti toliau. Kitą kartą pasikeiskite vietomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kam to reikia? Neturėdamas galimybės matyti, kas vyksta glamonių metu, žmogus įgyja pranašumą: daug kartų padidėja jo jautrumas ir atsakomosios fiziologinės reakcijos, taigi paprastas akių raištis tampa galingu afrodiziaku.

Žaidimas: Tu – mano kalinys

Jums prireiks: 2 neilgų virvelių arba specialių saugių antrankių, kurių galite įsigyti bet kurioje erotinių prekių parduotuvėje.

Kaip žaisti? Prieš pradedant mylėtis, suriškite partnerio rankas arba pririškite jo riešus prie lovos galvūgalio. Galite taip pat užrišti akis, kaip prieš tai aprašytame žaidime.

REKLAMA

Kam to reikia? Tai pakankamai žinomas seksualinis žaidimas, kuris patinka daugeliui porų. Jaustis visiškai priklausomam nuo partnerio fizine prasme – labai seksualu. Ne tik todėl, kad surištasis gali visiškai atsiduoti tik savo pojūčiams, nesirūpindamas partneriu, bet ir todėl, kad pats tampa partnerio dėmesio objektu. Laisvasis partneris tuo metu taip pat turi pranašumų: jis gali įgyvendinti savo seksualines fantazijas ir valdyti partnerį, reguliuoti meilės žaidimų scenarijų savo nuožiūra.

Žaidimas: Bloga mergaitė

Jums prireiks: Plono dirželio, botagėlio, arba nieko.

Kaip žaisti: Papasakokite savo partneriui apie visus savo blogus poelgius, ką šiandieną padarėte. Tai gali būti ir realūs, ir išgalvoti veiksmai, nutikimai. Puikiai tinka ir visai nereikšmingi "prasižengimai" – pavyzdžiui, kad pamiršote parduotuvėje pasiimti grąžą ar priparkavote automobilį kreivai. O tada atsiklaupkite ant kelių prie lovos, ir tegul jūsų partneris išperia jus, naudodamas arba specialų botagėlį, arba dirželį, arba ranka – priklauso nuo jūsų fantazijos. Kitą kartą galite apsikeisti vaidmenimis.

REKLAMA

Kam to reikia? Jei realiame gyvenime esate linkusi vadovauti, kovojate, kad tartumėte paskutinį žodį būtent jūs, blogos mergaitės žaidimas padės atskleisti savo kitą pusę, o partneriui leis patirti naujų pojūčių ir daugiau įvairovės – tiek fizine, tiek emocine prasme. Kontrastas tarp realybės ir žaidimo gali labai jaudinti. Be to, nepamirškite, kad sėdmenys – labai jautri erogeninė zona, o pėrimas meilės žaidimų metu – tai visai ne pažeminimas ar reali bausmė, o tiesiog viena iš glamonių formų, kaip pliaukšėjimas per odą masažo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žaidimas: Tropikų pliažas

Jums prireiks: Didelio rankšluosčio, masažo aliejaus.

Kaip žaisti: Patieskite rankšluostį ant lovos ar ant kilimo, pakvieskite partnerį ant jo atsigulti. Suvilgykite rankas masažo aliejumi ir patrinkite vieną į kitą, kad sušiltų. Įtrinkite partnerio kūną aliejumi, nepraleisdama nė vieno centimetro. Palepinkite jį švelniu masažu. O kad paįvairintumėte žaidimą, galite trinti aliejumi vienas kitą tuo pačiu metu.

Kam to reikia? Nustebsite, kaip gali padidėti jūsų jautrumas ir kiek naujų pojūčių suteiks toks masažas, tampantis meilės žaidimų preliudija. Aliejus pavers jūsų kūnus maloniai slidžiais, suminkštins odą, tapsite jautresni vienas kito prisilietimams. Be to, jūsų blizgantys kūnai atrodys neįtikėtinai erotiški.

REKLAMA

Žaidimas: Sekso mokykla

Kaip žaisti: Apsimeskite, kad vienam iš jūsų tai – pirmas kartas. Partneris turi išmokyti naujoką, kaip ir ką daryti. Pamoka turėtų būti kuo nuodugnesnė: "patyręs" partneris aiškina kitam, kur liesti, ką daryti, kaip sujaudinti.

Kam to reikia? Šio žaidimo metu galite atrasti daug naujų pojūčių ir būdų, kaip suteikti sau ar partneriui kuo didesnį malonumą, patobulinti savo meilės žaidimų techniką ir priprasti prie seksualių žodžių mylintis.

Žaidimas: Minčių skaitymas

Kaip žaisti: Nusirenkite ir atsisėskite vienas priešais kitą, žiūrėkite vienas kitam į akis ir stenkitės perskaityti mintis, atspėti, ko partneris norėtų kad su juo darytumėte. Po keleto minučių pasidalinkite savo įžvalgomis, o partneris tegul papasakoja, kiek tiksliai atspėjote.

REKLAMA

Kam to reikia? Vienas kito kūno tyrinėjimas akimis, mėginimas atspėti mintis, emociškai grąžins jus į pačią maloniausią jūsų meilės stadiją, kai aistros drugeliais pleveno širdyje ir pilve. Be to, tikrai nustebsite, ko iš tikrųjų gali norėti partneris, pamatysite jį naujai. Galiausiai šis žaidimas – tai dar vienas paskatinimas atviriau vienas kitam išsakyti savo erotines svajones ir troškimus!

Suaugusiems.lt inf. – Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų