REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Kad ir ką išgirsite, neskubėkite džiaugtis: net geri pasiūlymai bus tušti. Būkite pakantesni artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepalankus laikas ką nors keisti: vienintelės šiandien palankios permainos – atsisakymas ko nors žalinga, to, kas stabdo jūsų tobulėjimą. Svarbius sprendimus atidėkite rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite nieko nesupykdyti, nesukelti kvailų įtarimų. Jeigu įmanoma, geriausia šiandien vengti bendravimo: būsite pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite savo namuose.

Vėžys Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti pernelyg agresyvūs, tačiau kovą pradėti tuščia.

Liūtas Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnųjų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien geriau dažniau patylėti – žodžio magija bus galinga, bet sunkiai kontroliuojama: išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pinigais. Atsargiau vairuokite.

Svarstyklės Reikėtų ramiai palaukti, o kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

Skorpionas Nesiveržkite į priekį, nesivelkite į avantiūras nei dėl romantiškų, nei dėl finansinių paskatų: tai, ko taip norisi šiandien, atidėkite rytdienai. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Saugokite sveikatą. Palankios iškrovos dietos.

Ožiaragis Nereikėtų stengtis visur suspėti, viską išgirsti, sužinoti ir pakomentuoti. Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Būkite kantresni bendraudami su aplinkiniais.

Vandenis Sudėtinga diena – gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti savitvardos. Nervinsitės be pagrindo ir tuo tik pabloginsite situaciją. Iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti seną skolą, ištesėti užmirštą pažadą.

Žuvys Nepervertinkite savo galimybių – net jei pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti nereikėtų – galite viską sugadinti. Paanalizuokite savo veiklos trūkumus – šiandien bus naudinga pakovoti su problemomis.

Šaltinis: www.vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų