REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį kartą savo sekso istorija panoro pasidalinti portalo lankytojas, pasivadinęs „vairuotoju“. Jo sekso istorija – Jūsų teismui!  

Šį kartą savo sekso istorija panoro pasidalinti portalo lankytojas, pasivadinęs „vairuotoju“. Jo sekso istorija – Jūsų teismui!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo vienas iš tų vakarėlių, kai draugai paprašo nuvežti nežinia kur ir tenka likti vairuotoju. Pavargęs nuo lėbaujančios kompanijos stebėjimo blaivomis akimis ėmiau vaikštinėti po namą. Antrame aukšte eidamas pro praviras duris pamačiau šviesą ir, tikėdamasis rasti žmonių, atsargiai įkišau nosį. „Labas“ su trumpu pasiaiškinimu, ką veikiu, taip ir strigo gerklėje... Ne, mane pritrenkė ne lovos dydis šviesiame miegamajame, o tai, kas ant jos vyko.

REKLAMA

Kūną užplūdo karštis, o galvą – mintys. Lyg ir derėjo pasišalinti, bet, kita vertus, norėjosi bent atsižiūrėti iki soties – ne kasdien matau tokius vaizdus. Na... nesislėpdamos pataluose viena kita mėgavosi dvi simpatiškos merginos. Gal ne topinės gražuolės, bet nuo jų aistringų glamonių užgniaužė kvapą ir negalėjau pajudėti. Kol kovojau su savimi, jos mane pastebėjo. Ėmiau murmėti kažką norėdamas atsiprašyti už sutrukdymą, mat durys buvo praviros... Jos susižvalgė, išsišiepė ir viena stryktelėjo nuo lovos. Priėjo prie manęs. Tokia mažutė, įkaitusiais skruostais, susitaršiusiais plaukais ir beveik nuoga:

REKLAMA
REKLAMA

- Nepabėk, - mirktelėjo akį ir paėmusi už rankos timptelėjo mane link lovos. Jaučiau, kaip virpa mano delne jos smulki plaštaka. Virpėjau ir aš. Tikiuosi, labiau viduje, nei išorėje. Tiesiog nenutuokiau kaip elgtis. Porno filmuose viskas atrodo taip paprasta, o aš visiškai pasimečiau. Vienintelis tikrai stiprus dalykas buvo erekcija mano kelnėse. Uždariau duris, užsukau raktą ir nusprendžiau veikti. Juk būtų kvaila praleisti tokią progą.

Nejaukiai prisėdau ant lovos, o galvoje sukosi daugybė matytų scenarijų. Jos kažką kuždėjosi mane nužiūrinėdamos, o aš bandžiau vaidinti kietą ir, nenuleisdamas nuo jų akių, ėmiausi lėtai atsagstyti marškinių sagas. Viena, dvi... ir man nebereikėjo galvoti. Dabar jau ta, kuri ankščiau liko lovoje, priartėjo prie manęs. Suėmė už sprando ir ėmė kuždėti į ausį:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Dabar tai tu pakliuvai... – jos maloniai žemas balsas mane labai sudomino ir nespėjau nė pagalvoti, kas bus, kai ji stumtelėjo mane tarp pražergtų draugės kojų. Ji jau buvo nusimovusi kelnaites ir prieš mano akis pūpsojo švariai nuskustos, minkštos lytinės lūpos. Nelaukiau nurodymų ir entuziastingai nėriau tarp jų. Nenustebau, kad ji jau buvo sudrėkusi ir ėmė aimanuoti man vos prisilietus liežuviu.

Jaučiau, kad mane stebi, bet stengiausi ne tik dėl to. Buvo išties malonu. Švelnumas, drėgnumas, skonis... ir garsėjančios aimanos. Žinoma, dar ranka ant mano pakaušio. Ji prisilenkė, lyžtelėjo man ausį ir stipriau spustelėjo mano galvą, kad nerčiau liežuviu giliau tarp jos draugės lūpyčių.

REKLAMA

- Geras berniukas! – vėl paglostė man ausį tas aksominis balsas ir pasitraukė. Aš akimirkai sustojau, bet tada jau aimanuojančios merginos ranka spustelėjo mane žemyn. Pakėlęs akis mačiau kaip kita nusimovė sijoną, kelnaites ir grįžo ant lovos. Atsisuko į mane. Matė, kad seku kiekvieną jos judesį, o tada atsargiai apžergė draugės veidą ir palinko į mane. Mano keliamas dejones nuslopino kitos drėgnos lūpos. Jaučiau, kaip skausmingai mano kelnės įsiveržė nuo erekcijos.

Neatitraukdamas liežuvio nuo „darbo vietos“, atsisegiau kelnes. Viršutinė mergina neatitraukė nuo manęs akių, kandžiojo lūpas maloninama draugės ir kilnojo antakius pritardama tam, ką dariau išlaisvinęs savo erekciją. Aš stengiausi toliau koncentruotis į laižymą, bet ji pamojo man ranka. Vėl stipriai suėmė už sprando ir įsisiurbė į lūpas. Jos miklus liežuvis stebėtinai maloniai įsisuko tarp mano drėgnų lūpų. Įtariau, kad dūsta ji ne vien nuo mūsų bučinio – sunku būtų pamiršti veiksmą apačioje. Atsitraukusi ji toliau man įsakinėjo:

REKLAMA

- Nusirenk! – ir stipriai užmerkė akis. Žinoma, aš neturėjau su tuo nieko bendro, bet labai norėjau prisijungti. Kad ir kaip skubinausi, užtrukau. Joms manęs per daug ir netrūko – greit susirietė į 69 ir grįžus į lovą man reikėjo apie save priminti. Atsiklaupiau ten, kur buvau ankščiau, tik dabar jau ne mano liežuvis slidinėjo tarp gulinčios merginos lytinių lūpų, o jos draugės. Viena ranka stimuliavau savo pulsuojančią erekciją, o kita ėmiau glostyti jai nugarą. Ji pakėlė galvą. Mano penis styrojo jai tiesiai prieš nosį. Ji nepasimetė - apsilaižė drėgnas lūpas ir iškišo liežuvį. Aš pasislinkau arčiau ir patryniau į jį savo penio galvutę. Ji ją aplaižė ir apžiojusi ėmė čiulpti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Man atsipalaidavus ir pradėjus mėgautis puikiu oraliniu ji išspjovė mano penį ir ranka nutaikė į draugės makštį. Aš kaip mat paklusau ir nėriau tarp drėgnų lūpyčių. Ji toliau man komandavo. Tai greičiau, tai giliau... O pati stimuliavo draugės klitorį vis dar laižoma iš apačios. Ir vėl, man vos atsidavus malonumui, buvo įsakyta ištraukti. Blogiau nebuvo. Mano penis vėl atsidūrė viršutinės merginos burnoje. Tačiau ji tik nulaižė draugės syvus ir atsiraukė. Nulipo nuo lovos. Akimirką pasimečiau, bet lovoje likusi mergina mostelėjo galva, kad sekčiau draugę. Ši tuo metu ieškojo kažko komodos stalčiuje, o radusi mažą tūbelę išspaudė iš jos skaidrios žele ir... išsirietusi ėmė juo teptis išangę. Kraujas dar stipriau plūstelėjo į mano penį. Veikiau kaip užhipnotizuotas. Priėjau prie jos, pabučiavau petį ir brukau delną jai tarp sėdmenų. Maloniai nustebau supratęs, kad ji įsikišo ten jau du pirštus. Jos tylios aimanos skatino mane veikti:

REKLAMA

- Leisk man, - pirmą kartą tą vakarą ėmiausi iniciatyvos. Ji ištraukė pirštus ir aš pakeičiau juos savais. Savaime suprantama, kad nuo stambesnių pirštų jos skylutė dar labiau išsitempė. Ji gailiai sudejavo. Jaučiau, kaip tais pačiais savo pirštais dabar trynė klitorį. Ar dar kiek pažaidžiau pirštais ir pasiprašiau lubrikanto. Sutepiau juo savo penį ir lėtai, atsargiai sukišau jai į išangę. Ji dejavo atsirėmusi į komodą, o man, nuo to malonaus slydimo ankštoje skylutėje, kilo noras ją gerai išdulkinti. Nespėjau. Pajutau, kaip kitas įkaitęs kūnas apkabino mane iš nugaros. Nagais per braukė man per stuburą ir nuo komodos pasiėmė lubrikantą. Nesupratau, ką ji daro, kol nepajutau vėsios žele tarp savo sėdmenų. Akimirką nustėrau iš nuostabos.

REKLAMA

- Nesustok!!! – pakliko jos beveik vienbalsiu ir aš kaip mat grįžau prie to, ką dariau ankščiau. Dar kiek greičiau, kiek giliau. Tas pirštelis besisukantis aplink mano išangę kaip reikiant blaškė, bet ne mažiau ir jaudino. Dūsavau viena ranka įsitvėręs į merginos klubus, o kita gniaužydamas jos ne dideles krūtis. Susigėdau savo mergaitiško aiktelėjimo, kai tas pirštelis pagaliau įsispraudė į mano vidų. Kad tai būtų greičiau pamiršta, įbrukau du pirštus į pirmosios merginos makštį ir tikrai, ji greit neteko proto. Deja, man nutiko tas pats. Du pirštai slidinėjantys mano išangėje ir orgazmiški spazmai gręžiantys mano erekciją. Kraujas iki smegenų, tikriausiai, nebetekėjo, nes akyse temo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pajutau tik kaip mano penis ištrūko iš tų raumeningų gniaužtų ir abi merginos atsiklaupė priešais iškišusios liežuvius. Suėmiau ranka savo erekciją ir joms pakaitomis lyžčiojant stimuliavau iki ejekuliacijos. Aptaškiau ne tik jų liežuvius, bet ir veidelius. Jos laimingos bučiavosi ir laižė viena nuo kitos veido mano šiltą spermą. Nerealus reginys. Nuo griuvimo į lovą mane sulaikė ant žemės gulinčiose kelnėse suskambęs telefonas. Apsirengiau žaibo greičiu. Teištariau „ačiū“ ir dingau palikęs krizenančias merginas.

Suaugusiems.lt inf. - Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų