REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ pranešė balandžio 15 d. Londono „Billingsgate“ meno ir mados renginių salėje pristačiusi „Huawei P8“ ir „Huawei P8 max“ išmaniuosius telefonus. Pasak bendrovės atstovų, „P8“ laikomas nepaprasto stilingumo ir funkcionalumo P serijos kulminacija, kuri suderina technologijas, elegantišką stilių, praktiškumą ir revoliucines fotoaparato savybes, leidžiančias fotografuoti blausaus apšvietimo sąlygomis. Tuo tarpu „P8 max“ nenusileidžia „P8“ modeliui ir išsiskiria didesniu 6,8 colių ekranu, ilgesniu baterijos veikimu ir unikalia fotokamera su šviesos sekimo funkcija, tinkama naudoti bet kurioje aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Huawei P8“ tęsia ankstesnių P serijos kartų minimalistinio dizaino tradicijas ir įkūnija geriausias elegancijos, meistriškumo ir ilgaamžiškumo savybes. Nanoinjekcijomis atliekamas liejimo procesas užtikrina geriausius pramonės standartus atitinkantį besiūlį sandarų 1,5 mm storio plastikinės plokštelės ir vieno didžiausių pramonėje ekrano sujungimą. Telefono storis – 6,4 mm, jame naudojamos dvi SIM kortelės, 2600 mAh baterija, jis be trikdžių veikia 4G tinkle ir prie jo prisijungia triskart greičiau nei įprastiniai telefonų modeliai, o trijų sluoksnių ryklio žiaunas primenantis dizainas padidina įrenginio patikimumą ir tvirtumą.

REKLAMA

Telefone taip pat įmontuotas naujasis „Kirin 930“ aštuonių branduolių 64 bitų mikroschemų rinkinys, padidinantis našumą apie 20 proc., lyginant su kitais panašios baterijos veikimo trukmės telefonais. Tuo tarpu galinis korpuso dangtelis pagamintas iš plieno ir užtikrina konstrukcinį tvirtumą. Be to, su atskirai įsigyjamu „E-ink“ ekranu metalinis dangtis telefono nugarėlėje per kelias sekundes gali pavirsti elektronine knyga.

REKLAMA
REKLAMA

„Huawei P8“ užtikrina revoliucinę liečiamojo ekrano patirtį – du kartus bakstelėjus ekraną piršto galu ar krumpliu, padaroma pilna ekrano kopija, o apibrėžus ekrane apskritimą, žaibiškai įrašomas turinys. Be to, „telefono paieškos balsu“ funkcija leidžia vartotojams ieškant ne vietoje palikto išmaniojo telefono jį „pašaukti“, o jis „atsilieps“ per savo garsiakalbius. Telefone taip pat įdiegtos pažangios ir itin reikalingos balso ir garso funkcijų savybės. Pavyzdžiui, triukšmingoje aplinkoje vartotojai gali padidinti garsą iki 58 proc., lyginant su įprastu jo lygiu. Vėjuotoje aplinkoje naudojantis ausinėmis su vienu mikrofonu, išmanusis telefonas gali panaikinti 90 proc. vėjo triukšmo. O ypatinga laisvųjų rankų funkcija leidžia skambinti be rankų iš atstumo 2 m spinduliu, išlaikant aukštą kokybę. Įmontuotas atskiras garso dekodavimo mikroschemų rinkinys suteikia galimybę dvigubai pagarsinti muziką, neprarandant aukštos garso kokybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Huawei P8“ tikslas – tapti patogiausiu išmaniuoju telefonu viso pasaulio vartotojams“, – bendrovės pranešime cituojamas Richardas Yu, „Huawei“ vartotojų verslo grupės generalinis direktorius. – Atlikę išsamią rinkos analizę, išsprendėme daugiausiai aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų vartotojams nepatogumų šiomis dienomis keliančias problemas. Šiame įrenginyje sklandžiai sujungėme geriausius elementus, stilių ir ilgaamžiškumą, taip užtikrindama neprilygstamą patirtį vartotojams – ypač kalbant apie fotokamerą ir tinklo ryšius. Remdamiesi puikias rezultatais, kurių rinkoje pasiekė „Huawei“ P serija, mes esame įsitikinę, kad „P8“ 2015 m. taps vienu populiariausių išmaniųjų telefonų modelių.“

REKLAMA

Siūlomos dvi „Huawei P8“ modelio versijos – „P8 Premium“ ir standartinė. Telefonų spalvų gamą sudaro sidabrinė, auksinė, juoda ir pilka. Iš pradžių įrenginį bus galima įsigyti 30-yje šalių, vėliau išmanusis telefonas pasirodys ir kitose rinkose.

„P8 max“ išmanusis telefonas pasižymi didesniu 16:9 ekranu ir talpia 4360 mAh baterija bei „Huawei“ energijos taupymo ir energijos sunaudojimo valdymo technologija, užtikrinančia nepaprastai ilgą baterijos veikimą. Su šia baterija galima žiūrėti telefone išsaugotus vaizdo įrašus ilgiau nei 15 val.

REKLAMA

Šiame telefono modelyje įrengtas 6,8 colių OGS technologijos aukštos raiškos ekranas, išlaikant telefoną itin ploną – 6,8 mm. Dėl plono ekrano „P8 max“ modelį patogiau laikyti rankoje ir nešiotis. Telefone įmontuotos priekinė 5 megapikselių ir galinė 13 megapikselių fotokameros. Galinėje kameroje įtaisytas vaizdo signalo procesorius ISP ir 13 megapikselių optinis vaizdo stabilizatorius, leidžia geriau fotografuoti naktį.

Išskirtiniausia „P8 max“ išmaniojo telefono charakteristika – vientisas galinis dangtelis, kurio sudėtyje yra 94 proc. metalo. Visas išmaniojo telefono korpusas išpjaunamas iš aviacinėje kosminėje pramonėje naudojamos markės aliuminio bloko.

Siūlomos dvi „Huawei P8 max“ modelio versijos – „P8 max Premium“ ir standartinė. Telefoną bus galima įsigyti daugiau nei 30-yje šalių, sakoma bendroivės pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų