REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kiek daugiau nei mėnesį technologijų kompanija „Microsoft“ išleido kompiuteriams „Mac“ skirtą populiaraus darbo programų paketo „Office“ versiją, o vakar pasirodė pirmasis jo atnaujinimas.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu yra tai, kad naujausią 2016 metų „Office“ bandomąją versiją pirmieji gavo išbandyti ne pačios „Microsoft“ sukurtos „Windows“ platformos, o būtent „Mac“ turintys vartotojai. Toks „Microsoft“ sprendimas gali būti paaiškintas tuo, kad kompanija nuo pat 2011 nebuvo skyrusi dėmesio „Mac“ skirtai „Office“ versijai.

REKLAMA

Po mėnesio nuo bandomosios versijos išleidimo pasirodžiusiame atnaujinime daugiausia dėmesio skirta teksto redagavimo programai „Word“, kuri sulaukė didžiausio skaičiaus atnaujinimų. Tarp jų: pagerintas dokumentų slinkimas, pridėtas populiariausių klaviatūros kombinacijų palaikymas, galimybė pačiam susidaryti norimų vartoti žodžių žodyną ir daugiau.

Atnaujinimų taip sulaukė skaičiavimo programa „Excel“, prezentacijų programa „PowerPoint“ bei elektroninio pašto klientas „Outlook“.

Be to, „Office 2016“ turi „Mac“ vartotojams Lietuvoje gerą žinią. Tai – pilnas lietuviškos gramatikos taisymas ir žodyno palaikymas.

Daugiau informacijos apie atnaujinimą galite rasti čia. Bandomąją „Office 2016“ versiją, skirtą „Mac“, galite atsisiųsti iš čia.

Paulius Orinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų