REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagarba be meilės? Įmanoma, tačiau meilė be pagarbos – sunkus reikalas. Ypač jei ruošiatės su žmogumi kurti bendrą ateitį, be pagarbos – nė iš vietos. Tad kas parodo, jog vyras jus tikrai gerbia?

REKLAMA
REKLAMA

1. Jam svarbi tavo nuomonė. Na, jei nieko neišmanai apie elektrinių prietaisų remontą, tikriausiai šioje vietoje jis patarimo neprašys, tačiau kitais atvejais vyras, kuris visiškai nepaiso tavo nuomonės, nejaučia nei pagarbos, nei tikriausiai meilės.

REKLAMA

2. Jis tave užstoja. Net jei nesi 100 proc. teisi, vyras privalo rinktis tavo pusę, jei su kitu žmogumi pasinėrei į diskusiją, o ne ieškoti būdų, kaip tave sukritikuoti. Nors vyrams neretai trūksta šioje vietoje takto ir išmanymo, kaip elgtis, tačiau jei jis piktybiškai nori parodyti prie kitų, jog esi neteisi, tai pagarbos tikrai nėra. Jei tau atrodo, kad tavo partneris tokioje situacijoje visada ima rungtyniauti, pasikalbėk su juo. Jei taip tęsis ir toliau – gero nelauk.

REKLAMA
REKLAMA

3. Jis tau nemeluoja. Nesvarbu kokiu klausimu, tave gerbiantis vyras neturėtų meluoti.

4. Jis tau nepavydi. Nesvarbu, ko – pinigų, atostogų, dėmesio… Jei jauti, kad vyras tampa atžarus, ieško būdų „įkąsti“ ar kitaip tave sutrikdyti – pagarbos jis tikrai nejaučia. Tave gerbiantis vyras turėtų džiaugtis tavo pasiekimais.

5. Jis tave palaiko. Net jei tavo idėjos šiek tiek rožinės, jis turėtų tave palaikyti, o ne kritikuoti. Gerbdamas žmogų visų pirma pasitiki juo.

6. Jis moka priimti neigiamą atsakymą. Natūralu, kad jūsų nuomonės kartais išsiskiria, tačiau jei vyras gerbia tave, jis neturėtų dėl to panikuoti. Priešingai, tikrai didelę pagarbą jaučiantis vyras įsiklausys į tavo atsakymą ir išiaiškins priežastis, kodėl nesutinki, pasvers visus „už ir prieš“, ir tik tada priims geriausią sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Jis neslepia tavęs. Jei nepažįsti nei vieno jo draugo, nei giminaičio ir visada lankotės tik neaiškiose ar atokiose vietose, o viešumoje prie jo net pirštu prisiliesti negali, tikėtina, jog jis nežiūri į tave rimtai, todėl, aišku, ir negerbia. Ar tikrai nori tokių santykių?

8. Susitikinėjate tikraja ta žodžio prasme. Nemanyk, jog iš tikrųjų draugaujate ir jog jis tave gerbia, jei visada būnate tik pas jį ar pas tave namuose. Kiekviena moteris puikiai žino, kas yra tikras susitikinėjimas, tad neteisink jo, jeigu matai, kad realių normalių pasimatymų nėra.

REKLAMA

9. Jis neignoruoja tavo ašarų. Be abejonės, visos kartais esame linkusios dramatizuoti situaciją, gal ir kokią ašarėlę išspausti, tačiau, jei vyras, matydamas, kad tau skaudu, apsimeta, jog viskas gerai ar priešingai stengiasi tau „įgelti“, pagarbos iš jo pusės tikrai nėra nei lašo! Kas galėtų būti abejingas kito žmogaus skausmui? Tik tikras pabaisa!

10. Jis juokauja, o ne tyčiojasi. Visi kartais pasijuokiame iš kitų, tačiau turėtum nepamiršti, kad tarp humoro ir tyčiojimosi riba yra kartais labai trapi. Jis gali linksmai pavadinti moliūgėliu, kai vakare kemši gal 10 šokoladinį saldainį, tačiau jei jis juokiasi, jog esi storulė ir abžora, tikriausiai jis ne tik tavęs negerbia, bet ir yra netaktiškas pašlemėkas. Nepagarbus elgesys negali būti pateisinamas!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų