REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stulbinanti istorija. Lilian ir Viljamas Wilsonai vienas kitą pamilo dar mokykloje. „The Lexington Herald-Leader“ praneša, kad po 73 metų santuokos pora mirė beveik tuo pačiu metu skirtinguose senelių namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Lilian ir Viljamas abu sirgo Altzhaimerio liga ir jau keletą metų gyveno skirtingose vietose. Nors jų sūnus Dagas mamą dažnai nuveždavo pabendrauti su tėčiu, tačiau dėl ligos jiems sunkiai pavykdavo bendrauti. Sūnaus teigimu, mama anksčiau nuolat sakydavo, jog gyvens tiek pat, kiek ir jos vyras, tad žodį šiai moteriai tikrai pavyko išlaikyti.

REKLAMA

Sulaukus skambučio ir sužinojus, kad vyriškio tėtis mirė, ilgai apie tai galvoti neteko, nes vos po keleto minučių jam paskambino iš kitų senelių namų bei pranešė, kad tik ką mirė ir jo mama. Be abejonės, tai patraukė viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį. Atrodytų, tarsi pora turėjo kažkokį ypatingą ryšį ir anapilin išėjo kartu.

„Gedėti bus kur kas lengviau.“ – teigė jų sūnus. „Šeima žiūri į tai, kaip į šventę, nes mano tėvai iš tiesų nugyveno nuostabų gyvenimą.“  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų