REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Netikėtas skambutis arba žinutė jus gali labai nustebinti, suintriguoti. Tačiau iš esmės jūsų jausmai bus įtempti. Galbūt teks rinktis iš kelių variantų ir situacija atrodys komplikuota. Gerai išsiaiškinkite įsipareigojimus bei sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite sužinoti naujieną, susijusią su investicijomis, mokesčiais, paskolomis, draudimu. Turbūt pavyks panaudoti ankstesnę patirtį ir gauti naudos ten, kur ji atrodė neįmanoma. Kalba suksis ir apie veiklą užsienyje, emigraciją.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien palanku sudaryti sutartis, numatyti perspektyvas bei planuoti. Tikėtini reikalai, susiję su kelionėmis, užsienio ryšiais, mokslu, kvalifikacija. Galbūt laikysite kokį egzaminą ar sužinosite įvertinimą, rezultatą. Regis, jis nenuvils.

Vėžys Nors neišvengsite stiprios emocinės įtampos, galite tikėtis neblogos dienos dalykine prasme. Mažiau seksis, jei teks tvarkyti su teise, tarpininkavimu susijusius klausimus. Vakare venkite per aštrių debatų, nes pakenksite savo įvaizdžiui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums norėsis išsiskirti iš kitų, nustebinti aplinkinius savo stiliumi arba poelgiu, veikla. Kita vertus, savo pasikeitimu jus gali nustebins kas nors iš draugų. Regis, tai jums ne itin patiks. Vakaro renginys žada emocijų.

Mergelė Šiandieną labiau įsiklausykite į sielos poreikius, išsiaiškinkite, kas jums neduoda ramybės. Intuicija, o ne pašalinių žmonių vertinimai jums padės priimti teisingus sprendimus. Tikėtini sveikatos tyrimų rezultatai ir su tuo susiję rūpesčiai.

Svarstyklės Būsite aktyvūs, energingi, tačiau gana neobjektyvūs, sunkiai skiriantys tiesą nuo netiesos, painiojantys vertybes. Dėl to sulauksite kritikos, priekaištų ir galite išprovokuoti aršius debatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nebloga diena drausmingiems, apskaičiuojantiems žmonėms. Gana sklandžiai seksis turto, nuomos reikalai. Tikriausiai lydės sėkmė sudarant ilgalaikes sutartis, perkant ir parduodant ilgalaikį turtą. Rūpesčių kils dėl vaikų.

Šaulys Tikėtina neplanuota kelionė, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, ryšiais, komercija. Teks skubiai gilintis į aktualius klausimus, išgauti informaciją, ją apdoroti. Vakaras nepalankus sveikatai. Verčiau likite namuose nei eikite į viešus renginius.

Ožiaragis Tai bus permaininga, neprognozuojama diena. Daug dėmesio pareikalaus artimieji arba buitis. Tai gali reikšti, kad kils ūmi problema, susijusi su kažkieno sveikata, techniniu gedimu ar pan.

REKLAMA

Vandenis Būsite labai aktyvūs, kūrybingi. Galimas reikšmingas sportinis arba profesinis pasiekimas, sceninis pasirodymas, aistringas meilės nuotykis. Gali būti pasirašyta dalykinė sutartis, pradėtas kūrybinis projektas ar pan.

Žuvys Panašu, kad su ugnele atliksite suplanuotus darbus arba kibsite į naują veiklą, ką nors reorganizuosite, keisite kolektyvą, bendradarbiavimo planus. Galite užsirašyti į sporto klubą, darbo biržą, pradėti profesinius mokymus ar pan.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų