REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Kažkokia naujiena gali jus išgąsdinti arba nuliūdinti. Pamatysite, kad jums oponuoja stiprūs konkurentai. Nekokia diena bylinėtis, derėtis, ginčytis, nes priešinga pusė bus labai nedraugiškai nusiteikusi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sudėtinga diena. Regis, teks aiškintis dėl finansinių nesklandumų, ne visiškai tvarkingų dokumentų, per didelių įsiskolinimų, vilkinamo žalos padengimo, dvigubų žaidimų ar kt. Kita vertus, jums gali padėti geri draugai, pažįstami.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien sulauksite reikalavimų, spaudimo, pretenzijų iš aukštesnio statuso asmenų. Galite tapti atpirkimo ožiais už svetimas klaidas. Juo labiau klius tuo atveju, jei patys pažeidėte įstatymą ar kokias taisykles.

Vėžys Bus nelengva išsisukti nuo keblaus ar įpareigojamo dalykinio pokalbio, o jo metu nelabai seksis naudotis demagogiškais išvedžiojimais. Kur kas labiau už formalius šūkius ir pažadus bus vertinamas konkretumas, tikslumas, operatyvumas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nusimato darbai, už kuriuos gausite greitą atlygį. Jūsų pastabos, patarimai padės kitiems žmonėms geriau susivokti situacijoje. Kita vertus, labai pavargsite nuo žmonių, viešumo ir debatų. Atsargiai elkitės su technika.

Mergelė Aplinkiniai gali versti jus prisiimti atsakomybę ar apsispręsti svarbiu klausimu gana nepalankiomis sąlygomis. Tokiu atveju kils nemalonių debatų. Jų bus ir tuomet, jei vartosite alkoholį, netausosite technikos, kitų daiktų.

Svarstyklės Nusimato verslo rūpesčių lavina. Pajusite, jog turite įtempti jėgas, kad išlaikytumėte savo padėtį. Tuo tarpu šeimos nariai bus linkę daug reikalauti ir mažai padėti. Verčiau nekonfliktuokite. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Mažesnių ar didesnių išlaidų reikalaujančių reikalų sąrašas gerokai pailgės. Tam tikra prasme gali tekti rinktis, kas jums svarbiau. Beje, į jūsų dėmesį, šventinius pasiūlymus mylimas žmogus, antroji pusė gali sureaguoti ne taip, kaip tikitės.

Šaulys Patirsite daug įtampos, jei laikysite egzaminą, dalyvausite darbo konkurse, teiksite ataskaitas, vyksite į komandiruotę ar pan. Būsite kritiški, agresyvūs, jums atrodys, kad kiti nevykdo įsipareigojimų. Dėl impulsyvumo galite sukelti avariją.

Ožiaragis Regis, atsiras neplanuoto darbo bei finansinių reikalų. Stengsitės kaip įmanydami, kad viskas įeitų į savo vėžes. Kita vertus, bėda gali ištikti artimą žmogų ir tai aukštyn kojomis apverstų visą dienotvarkę, sutrukdytų darbus.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai šiandien būsite labai įžvalgūs. Tačiau tai nereiškia, kad pavyks įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus, užjausti bei mylėti. Tam trukdys išaugęs pavydas, tolerancijos stoka.

Žuvys Įtempta diena. Darbų bei rūpesčių netrūks. Nieko gero, jei vadovausitės emocijomis ir dirbsite paviršutiniškai. Jei jaučiate, kad nesusitvarkote su nuotaikomis, svarbų reikalą verčiau atidėkite rytojui.

Šaltinis: www.vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų