REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsimylėjus širdyje ima plasnoti drugeliai, jaučiamės pakylėti, o gyvenimas atrodo toks spalvingas ir nuostabus. Įprastai šiltus jausmus vienas kitam puoselėja priešingos lyties atstovai – vyras ir moteris taip pat šiomis dienomis tikriausiai nieko per ne lyg nestebintų tos pačios lyties atstovų meilė vienas kitam. Tačiau kaip reaguotumėte, sužinoję, jog Jūsų draugė ar pažįstama meilę išpažįsta kokiam nors daiktui? Pavyzdžiui guminei lėlei, medžiui ar gėlei?  

REKLAMA
REKLAMA

Garsiai nusikvatotumėte ir manytumėte, kad tai tik pokštas? Deja, pasaulis itin didelis, margas bei pilnas visokiausių, iš pirmo žvilgsnio ne itin logiškų dalykų. Ne išimtis ir 31 metų moteris, teigianti, kad įsimylėjo medį, nes puoselėti šiltus jausmus su žmonėmis, vyrais, jai ne itin sekėsi. Jos istorija žinoma visoje Didžiojoje Britanijoje. Britė pasakoja, kad jos ir medžio, kurį pavadino Timu, santykiai tokie rimti, kad jiedu net mylėjosi.

REKLAMA

Moteris pasakoja, kad jos jausmai Timui (medžiui) tokie tyri ir nuoširdūs, kurių iki šiol nejautė dar nė vienam žmogui. Netolimoje ateityje jie ketina net susituokti . Britė atvirauja, kad siekdama nesukelti Timo pavydo ir jo neišduoti, kitų medžių niekada neliečia, tik pasižiūri į juos iš tolo.

Ema teigia, kad Timas (medis) išpildo visus jos emocinius ir seksualinius poreikius. Orgazmą moteris patiria nuoga trindamasi į medžio žievę, o jo lapai, liesdami Emos odą, priverčia ją net krūptelėti iš malonumo. Britė su savo mylimuoju mylisi kiekvieną savaitę ir pasakoja, jog tai geriausias seksas jos gyvenime.

Įdomu būtų buvę sužinoti merginos tėvų ir artimųjų nuomonę apie šiuos dukros santykius, tačiau, gaila, situaciją jie komentuoti atsisakė.

Suaugusiems.lt inf.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų