REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nusirašinėti mokykloje ar universitete teko visiems. Vieni tai darė iš rankovės traukdami paruoštukes, kiti – iš po suolo vadovėlį. Tačiau esame tikri, kad niekam neteko nusirašinėti taip, kaip šis dalykas vyksta Indijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šioje šalyje praėjusią savaitę praūžė egzaminų maratonas, kurių metu darbo turėjo ne tik mokytojai, bet ir policija bei gausios žurnalistų pajėgos, kurios fiksavo aukščiausią absurdo lygį pasiekusius tėvų bandymus padėti savo vaikams. Žurnalistai filmavo vieną po kito tėvus, lipančius mokyklų sienomis, kad tik per langus pavyktų paduoti paruoštukes savo vaikams. Policijai beliko tik stebėti visa tai iš šalies ir tikėtis, kad niekas neužsimuš nukritęs, pavyzdžiui, iš trečio aukšto.

REKLAMA

Tėvams tokių ekstremalių priemonių teko imtis, mat šiemet buvo sugriežtinta moksleivių kontrolė. Kiekvienas iš jų prie įėjimo į kabinetus buvo tikrinami, ar nesineša paruoštukių.

Žurnalistai užfiksavo ir ne vieną bandymą pasinaudoti tėvų paduotomis paruoštukėmis egzaminų metu. Vis dėlto dauguma jų baigdavosi mokytojos trenkimu moksleiviui per galvą ir medžiagos konfiskavimu.

Skaitalas.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų