REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Klystate, jei galvojate, kad jūsų plaukai tik sausi arba riebūs. Iš tiesų plaukai skirstomi pagal porėtumą (kiek drėgmės gali sugerti), elastingumą (kaip lengvai lūžta) ir tekstūrą (kokio storumo yra). Kai žinosite visas tris plaukų savybes, praktiškai būsite garantuota, kad įsigysite tinkamiausius šampūnus, balzamus ir kaukes plaukams.

REKLAMA
REKLAMA

1. Pasiimkite vidutinio dydžio plaukų gumelę. Suriškite iš plaukų uodegėlę. Kiek kartų turite vynioti gumelę apie plaukus? a. Vieną arba du (keliaukite prie klausimo Nr. 2) b. Tris ir daugiau (keliaukite prie klausimo Nr. 3)

REKLAMA

2. Ar jūsų plaukai natūraliai žvilga be plaukų formavimo priemonių? a. Pakankamai (keliaukite prie klausimo Nr. 7) b. Nežvilga (keliaukite prie klausimo Nr. 8)

3. Kaip ilgai galite neplauti galvos, kad plaukai neatrodytų susiriebalavę? a. Vieną ar dvi dienas (keliaukite prie klausimo Nr. 4.) b. Tris dienas (keliaukite prie klausimo Nr.7) c. Keturias dienas ir daugiau (keliaukite prie klausimo Nr. 2)

4. Paimkite plaukų sruogą ir ją įtempkite. Pirštų galiukais švelniai paglostykite ją aukštyn ir žemyn. Ką jaučiate? a. Plaukai praktiškai lygūs. (keliaukite prie klausimo Nr.5) b. Plaukai šiurkštūs ir netolygūs. (keliaukite prie klausimo Nr. 6)

5. Vieną plauką dukart apvyniokite aplink rodomąjį pirštą ir dar kartą aplink nykštį. Kitu rodomuoju pirštu tarp pirštų esantį plauką timptelėkite. Ar jis tempiasi, kol nutrūksta? a. Tempiasi (skaitykite atsakymą „Ploni ir sveiki“) b. Nutrūksta praktiškai iš karto (skaitykite atsakymą „Ploni ir pažeisti“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų