REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics“ pranešė pristačiusi „Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 edge“ išmaniesiems telefonams skirtą priedų kolekciją. „Samsung“ aksesuarų rinkinį sudaro funkcionalūs priedai bei žymių dizainerių sukurti madingi produktai, papildysiantys mobiliųjų įrenginių funkcijas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje funkcionalių ir stilingų priedų rinkinį papildys permatomo vaizdo dangtelis (clear view cover), permatomas dangtelis (clear cover), „S view“ dangtelis, užsegamas dėklas, apsauginis dangtelis, išorinės baterijos komplektas. Naujausių aksesuarų gretas taip pat papildys belaidis kroviklis.

REKLAMA

„Samsung“ taip pat skelbia tęsianti bendradarbiavimą su žymiais dizaineriais. Priedų išmaniesiems telefonams kolekciją papildė žymių dizainerių kurti produktai ir prekės ženklai, kurie dera su „Samsung“ strategija - autentiškai sujungti madą ir technologijas. Naujieji aksesuarai padės vartotojams paįvairinti savo stilių išskirtiniais įrenginiais.

„Samsung“ daugelį metų bendradarbiauja su dizaineriais, todėl puikiai įsivaizduoja kaip technologijos pasitarnauja madai ir kaip mada įkvepia technologijas, - teigė Younghee Lee, „Samsung Electronics“ IT ir mobiliųjų įrenginių pasaulinio marketingo vykdantysis viceprezidentas. – „Premium“ klasės „Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 edge“ aksesuarų kolekcija atspindi mūsų siekimą suvienyti mados ir technologijų pasaulius. Tai padeda tenkinti vartotojų lūkesčius bei juos aprūpinti naujomis saviraiškos priemonėmis.“ Preliminari Lietuvos rinkai skirtų aksesuarų kaina – nuo 29,99€. „Galaxy S6“ ir „S6 edge“ aksesuarus bus galima įsigyti didžiosiose elektronikos parduotuvėse ir operatorių salonuose, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų