REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsivaizduokite, jog krentate į minkštus patalus prieš patį geriausią miegą. Tad ar tikrai niekada negalvojote rinktis miegą vietoje sekso? Jei kartais taip darote, nesijauskite vieniši. Net 65 proc. moterų teigia, jog vietoje sekso rinktųsi kokybišką miegą, nurodė žurnalo TODAY tyrimai. Apklausa buvo bandoma išsiaiškinti, kodėl moterys taip nori miego. Pasirodo, jog net 58 proc. moterų nuolatos negauna pamiegoti net 8 val. per naktį.

REKLAMA
REKLAMA

Yra milijonas priežasčių, kodėl moterys negali išsimiegoti – sudėtingas darbo grafikas, stresas, per didelis kofeino kiekis, priklausomybė nuo išmaniųjų įrenginių ir kompiuterių ar naktiniai valgymai. Tačiau ar tikrai taip blogai, kad vietoje sekso jos rinktųsi miegą?

REKLAMA

Nebūtinai. Visgi sunku nusiteikti seksui, jei esi išsekęs. Be to, 2013 atlikti tyrimai parodė, kad kai poros neišsimiega, jos yra labiau linkusios neišspręsti tam tikrų problemų, o ilgainiui tai pakenkia santykiams iš esmės.

Tačiau, visiškai atsisakyti sekso santykiuose yra tikrai negerai. Seksas yra 10 kartų stipresnis migdomasis nei Valiumas, gerina nuotaiką, imunitetą, padeda kovoti su stresu. Tad šiandien, mielos moterys, tempkite savo mylimąjį į lovą vos tik grįšite iš darbo!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų