REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gajus stereotipas, kad didesnis penis reiškia geresnį seksą. Dažnai taip ir yra. Kuri moteris nemėgsta trinties su dideliu peniu? Tačiau net ir didžiausioms sekso maniakėms didelis penis gali būti „neįkandamas“.

REKLAMA
REKLAMA

Viena mergina man pasakojo, kad po sekso su vaikinu, turinčiu didelį penį, jie abu kitą rytą atsikėlė kraujo pataluose. Tai buvo nenormaliai didelio penio pasėkmė. Ši mergina po to mylėtis negalėjo daugiau nei pusmetį.

REKLAMA

Vyrai, ar norite, kad ir jūsų moterims taip nutiktų? Verta atidžiau paanalizuoti didelio penio privalumus ir trūkumus.

Didelis penis ir analinis seksas – beveik mirtis

Minėta draugė buvo labai atvira ir prasitarė mėgstanti siurprizus. Tačiau po to, kai jos vaikinas padarė siurprizą ir įspraudė savo „gaiduką“ (atsiprašau, gaidį) į jos užpakalį, tai buvo „ne itin maloni staigmena“ – prasitarė ji.

Didelis penis nepadeda ir oralinio sekso metu. Viena knygų autorė rašanti apie seksą, taikliai pasakė: „Mylėtis su didelį penį turinčiu vaikinu yra tas pats, kas nueiti į nuostabų maistą ruošiantį restoraną, bet negalėti valgyti.“

Bet argi tai mūsų kaltė? Ką mums daryti, jei mūsų penis toks didelis? Juk mes negalime jo pasitrumpinti, taip kaip jūs krūtinę. Tačiau yra keletas dalykų, kuriuos galite padaryti norint, jog jūsų moteris pasijustų komfortiškai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų