REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Jums nederėtų veltis į konfliktus, konkurencinę kovą. Antrą dienos pusę tinkamas metas aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis ar tvarkyti svarbius dokumentus, ypač susijusius su santuoka, šeimos turtu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Bus nelengva, bet savo tikslą pasieksite. Tiesa, neverta rizikuoti sprendžiant profesines problemas. Pirma dienos pusė sėkmingesnė. Popiet būkite atidūs, kad nepadarytumėte lemtingų klaidų.

REKLAMA

Dvyniai Imkitės drąsių sumanymų, tiesa, jie turi būti gerai parengti. Viskas išsispręs jūsų naudai, jei vengsite erzintis dėl niekų ir nereikalingų konfliktų.

Vėžys Įdomus laikas: pralaimėjimas, nusivylimas gali virsti nauda, sėkme. Svarbu pasinaudoti savo partnerių galimybėmis, t.y. verta derėtis, prašyti, susitaikyti ir prisitaikyti.

Liūtas Nesunkiai įveiksite nemažas kliūtis. Tik mažiau rizikuokite, nes likimas jums gali iškrėsti piktą pokštą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Svarbu taupyti savo jėgas ir laiką, tad imkitės neatidėliotinų reikalų. Pirma dienos pusė palankesnė, vėliau geriau nebevarginti savęs sunkiais darbais ir bendravimu. Tiesa, tiks spręsti konfidencialius klausimus.

Svarstyklės Iki pietų jums nepalankus metas, netinkamas atsakingiems susitikimams. Vėliau būsite padėties šeimininkai, tad nebegaiškite veltui laiko, tvarkykite svarbius reikalus. Pakovokite už savo ir šeimos interesus.

Skorpionas Daug ką pasieksite savo darbu, atkaklumu, užsispyrimu. Galite sulaukti dėkingumo ar aukštų įvertinimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Palankus metas pokalbiams apie savo uždarbio padidinimą ir susitarimams, taip pat prašymams įtakingiems asmenims, organizacijoms teikti. Pasistenkite nemeluoti mylimam žmogui – gana greit viskas paaiškės.

Ožiaragis Esate kiek nuliūdę ar nusivylę, tiesiog pavargę. Nors ne viskas einasi taip sklandžiai, kaip norėtųsi, derėtų imtis senų, užmirštų, nebaigtų reikalų.

Vandenis Nebijokite permainų – atsisakykite to, kas atgyveno, nutraukite nereikalingus ryšius ir užmegzkite naujus ar atnaujinkite kažkada turėtus. Tvarkant reikalus irgi seksis: kad ir ko imsitės, pasieksite puikių rezultatų.

Žuvys Rytą imkitės tvarkyti skubius dalykinius reikalus. Tinka pasirašyti svarbius dokumentus, tvirtinti naują darbo sutartį, tik nesivelkite į ginčus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų