REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dienos horoskopas (2015 Balandžio 05 d.)

Dienos horoskopas (2015 Balandžio 05 d.)

REKLAMA

Avinas. Pozityvių tendencijų įtaka labai paveiks asmeninę sferą, o romantiniams santykiams ši diena tiesiog ideali. Stabilių porų gyvenime galimos gerą žadančios permainos. Šeimoje negailėkite gerų žodžių, entuziazmo, nebijokite imtis atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Sėkminga ir pilna įvykių diena. Jūsų užduotis – nepervargti ir saugoti save. Gyvybinis potencialas žemas, o rimti krūviai gali tapti negalavimų priežastimi. Kelionės ir išvykos atneš daug džiaugsmo ir įsimins ilgam.

REKLAMA

Dvyniai. Būkite atsargūs, nes sudėtingų situacijų netruks, ir vargu, ar greitai rasite išeitį iš jų. Į bet kokią kritiką reaguosite liguistai, o tai skatins konfliktus ir nuoskaudas. Venkite išvykų, tačiau palanku keisti įvaizdį – tai išvaduos jus iš blogos nuotaikos.

Vėžys. Palanki diena. Sėkmė jūsų pusėje, veikite ryžtingai ir greitai – tikslo siekti padės ir partneriai. Interesų ratas plėsis. Sėkminga diena ir tiems, kurie organizuos šeimynines šventes – jūsų rūpestis artimaisiais neliks nepastebėtas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Atkreipkite daugiau dėmesio į santykius su mylimu žmogumi: gali iškilti rimtos problemos, o jas spręsti prireiks atkaklumo, ir netgi kūrybiškumo. Ne pati geriausia diena užmegzti romaną – būsite linkę patikėti iliuzijomis ir savo fantazijomis.

Mergelė. Jūsų jėga – rasti bendrą kalbą su visiškai skirtingais asmenimis. Atėjo palankus laikas, kad apsikeistumėte patirtimi, rastumėte sau pagalbininkų. Neatsisakykite susitikti su žmonėmis, turinčiais tas pačias pramogas ir interesus. Finansinė padėtis gana sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. „Jūsų gatvėj šiandien šventė“, tačiau neskubėkite džiaugtis šiuo maloniu faktu. Suprasite, kas yra jūsų pusėje, o kas tik dedasi tokiu. Pasieksite ryškių profesinių pasiekimų. Pagalvokite – tikrai rasite progą pasikviesti draugų ar šeimos narius į linksmą vakarėlį.

Skorpionas. Profesiniai reikalai pajudės iš sąstingio tik dėka naudingų pažinčių. Tiesa, galimos finansinės problemos, kurias skatina augantys šeimos narių poreikiai. Lengvai užmegsite profesinius ir asmeninius kontaktus.

Šaulys. Palanki diena bendravimui, susitikimams, lengvai užmegsite pokalbius tiek su draugais, tiek ir romantiškiems prisipažinimams. Piniginės įplaukos neryškios. Būkite atsargūs kelionėse – permainų poreikis gali turėti nekokias pasekmes.

REKLAMA

Ožiaragis. Šeimyninių santykių sferą veikia negatyvios tendencijos, todėl čia daugiausiai reikia jūsų dėmesio. Labai tinkama diena darbui, o susitikimai su dalykiniais partneriais bus naudingi. Būkite pasiruošę aštriose diskusijose ginti savo poziciją.

Vandenis. Nevienareikšmė diena. Rimtų priežasčių skųstis nėra, tačiau ir likimo dovanų nesulauksite. Tačiau jūsų pastangos tikrai neliks nepastebėtos. Finansų sfera stabili: neskubėkite švaistyti pinigų. Venkite masinių renginių, ieškokite komforto ramiose vietose.

Žuvys. Maloni diena, gana harmoninga, įvykių tikrai netruks. Labai aštri jūsų intuicija bus naudinga profesinėje ir asmeninėje srityse. Aukštas gyvybinis potencialas leis išspręsti ne vieną problemą. Turite šansų užmegzti pažintis su įdomiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų