REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien galite susidoroti su dalykinėmis užduotimis, sutvarkyti keblius reikalus, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas ir protingai rizikuoti. Tiesa, nerimą gali sukelti sveikatos sutrikimas ar smulkus išvaizdos defektas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikėtinos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir tinkamai pasielgti. Teks derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių reikalavimų ar poreikių. Vakaras bus smagesnis, jei jį leisite su partneriu, o ne vienumoje.

REKLAMA

Dvyniai Gali išryškėti mažiau pastebimos jūsų savybės, nepaprasta įžvalga. Finansine prasme nesitikėkite gauti daugiau nei esate nusipelnę. Dabar labai svarbu ekonomiškai elgtis su bendrais verslo, įmonės, rėmėjų pinigais, nelįsti į naujas skolas.

Vėžys Gana produktyvi diena. Verta imtis naujų sumanymų. Galite tikėtis didesnio įtakingų asmenų ir užsieniečių palankumo. Pravartu šiek tiek pakeisti įvaizdį ir pakoreguoti elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai populiarūs.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Daugiausia pastangų šiandien nukreipsite į profesines perspektyvas, stabilesnį įsitvirtinimą darbe. Ambicingi siekiai, pretenzija būti pranašiausiu nepakenks darbo srityje, bet tai visiškai netiks meilės sferai, kur reikia subtilumo.

Mergelė Jei šalia jūsų bus aktyvių žmonių, veiklus kolektyvas, tai ir jums nestigs energijos bei noro spręsti dalykines problemas, siekti geresnių rezultatų. Tačiau nesubtilumas reiškiant asmeninius jausmus gali pakenkti santykiams.

Svarstyklės Ši diena bus sėkminga tik tuo atveju, jeigu mokėsite suderinti blaivų protą su intuicija. Stenkitės nepervargti. Jei įmanoma, vakare atsisakykite abejotinų nuotykių. Verčiau likite namuose ir pasirūpinkite sveikata, išvaizda, higiena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Padaugės emocijų, sentimentų, noro rūpintis tais, kurie šalia jūsų, bei tais, kuriuos norėtumėte sužavėti ar sudominti. To nepadarysite per vieną dieną, tad turėkite kantrybės. Šio vakaro renginys ar pasimatymas žada įspūdžių.

Šaulys Nebloga diena, jei jums aktualu ieškoti pajamų šaltinių, su kažkuo derėtis. Gali kilti neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, remontu, gyvenamosios vietos keitimu ar pan.

Ožiaragis Diena bus palanki trumpoms išvykoms, dalykiniams bei asmeniniams susitikimams, interviu, rašto darbams, egzaminams. Pravartu ieškoti kompromiso, teisingumo. Galite gauti vertingą pasiūlymą arba informaciją.

REKLAMA

Vandenis Šiandien orientuositės į kasdieninius darbus, buitines problemas. Puikiai pasitarnaus moteriški patarimai. Aplinkinius stebinsite estetiniu skoniu ir kūrybingumu. Tačiau galite pajusti, kad komplikuojasi meilės reikalai.

Žuvys Gera diena kūrybiniam darbui. Nusimato išlaidos malonumams, dovanoms, vaikų poreikiams. Jei prarasite saiką, vėliau gailėsitės. Vakare jus domins meilės pasimatymai, romantiškas susirašinėjimas, flirtai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų