REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais ar informacija, būkite itin atidūs – galite pridaryti klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Siekite derintis prie aplinkybių. Svarbaus reikalo sėkmę lems jūsų palaikymo komanda. Būkite atidūs kalbėdami, vertindami kitus – galite įgyti priešų. Nepriimkite svarbių sprendimų: jums stigs informacijos.

REKLAMA

Dvyniai Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti ar suprasti. Tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus.

Vėžys Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Iš senų draugų, vadovo gauti pasiūlymai bus perspektyvūs, o iš užsieniečių, žmonių, kuriuos mažai pažįstate, – tušti, apgaulingi. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Visiškai nepatartina oficialiai aptarinėti svarbių reikalų su vadovais. Tiesa, jei jums reikia pasišnekėti konfidencialiai su aukštu asmeniu, tuomet tai puikus laikas.

Mergelė Svarbius reikalus tvarkykite patys, nors jausite savo populiarumą ir būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek artimiems draugams.

Svarstyklės Pasyvus metas, verta atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į provokacijas, nepasiduokite pagundoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Netikėtai galite susitikti su reikalingais žmonėmis. Atkeipkite dėmesį į patarimus, kurie yra griežti ir jums nepatinka. Per daug nesitikėkite iš pažadų ir gražių pasakojimų apie laimę per globėjus, ypač iš užsienio (į užsieniečių pasiūlymus galite nekreipti dėmesio).

Šaulys Daugiau bendraukite su vyresniais asmenimis, tėvais, seneliais – tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje. Nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku iš esmės spręsti problemas, susijusias su namų remontu ar gyvenamosios vietos keitimu.

REKLAMA

Ožiaragis Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite: šiandien kiekvienas girdės tik save.

Vandenis Reikalai strigs. Nieko baisaus – šią savaitę jūs dar turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Nepalankus laikas priekaištauti sutuoktiniui dėl neatliktų darbų.

Žuvys Diena bus sklandi, jei apsiribosite reikalų tvarkymu. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, jausmus – nesiskųskite, neprašykite, nepykite. Galite sulaukti netikėtos finansinės pagalbos, nelauktos kompensacijos ar pinigų, kuriuos esate seniai užsidirbę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų