REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai daug moterų ir vyrų matė 2011 metais išleistą filmą „Draugiškas seksas“ (angl. Friends with Benefits), kuriame pagrindinius vaidmenis suvaidino Justinas Timberleikas ir Mila Kunis, todėl tema apie kurią rašome pasirodys žinoma.

REKLAMA
REKLAMA

Nors daugelis į filmo siužetą žiūrėjo skeptiškai, tačiau neseniai atlikti tyrimai parodė kai ką kito...

REKLAMA

Pasirodo, kad net 47 proc. vienišių (40 proc. moterų ir 53 proc. vyrų) yra turėję arba turi santykius su „draugišku seksu“. Be to, šis išankstinis susitarimas dėl sekso be įsipareigojimų reikalas netgi virsta į santykius.

Pastaraisiais metais net 44 proc. respondentų teigė, kad neįpareigojantis seksas pavirto normaliais ilgalaikiais santykiais. Tuo tarpu 2011 metais tokių porų buvo tik 20 proc.

Vis daugiau moterų susilaiko nuo sekso su nauju partneriu dėl šios priežasties

Kadangi vis daugiau žmonių susiranda patikimus partnerius, su kuriais gali patenkinti savo seksualinius troškimus nepradedant rimtų santykių, tai ir vienkartinių partnerių skaičius mažėja. Net 37 proc. moterų nori palaukti pažinties su žmogumi, su kuriuo galėtų iš karto satyti rimtus santykius, todėl vietoje to, kad pulti į lovą su pirmu, į pasimatymą pakvietusiu vyru, šios renkasi tuo metu kartkartėmis susitikdamos su tuo pačiu žmogumi „drugiškam seksui“.

2011 metais tokių moterų buvo 31 proc., o 2010-aisiais vos 25 procentai.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų