REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrai ir moterys neištikimybę supranta nevienodai ir skirtingai ją išgyveną. Pažinčių svetainės flirtas.lt atstovo teigimu, maždaug septyni iš dešimties vyrų teigia, kad seksualinė neištikimybė yra blogiausia. Moterys ją vertina kitaip: beveik šešios iš dešimties sako, kad emocinė neištikimybė yra sunkesnis nusikaltimas poros santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys santykius suvokia kaip pasitikėjimą vienas kitu, žinojimą, jog partneris nepadarys nieko, kad tave užgautų. Jų manymu, bet koks elgesys, kuris sulaužo šį pasitikėjimą yra neištikimybė. Paprasčiau tariant, vyrui nebūtina mylėtis su kita moterimi, kad būtų neištikimas savo išrinktajai“, – sako pažinčių svetainės flirtas.lt rinkodaros vadovas Audrius Vrubliauskas.

REKLAMA

Vyrams jis pateikia kaip vertinti savo elgesį, jog neperžengtų ribos. „Jei darote kažką, kas Jūsų moterį priverstų pasijusti negerai, rizikuojate savo santykiais. Kitaip tariant: seksualinis, emocinis, fizinis ar psichologinis pasitenkinimas, kurį patiriate ne su savo partneriu, jau yra sukčiavimas. Faktas, kad savo elgesio nevertinate kaip neištikimybės, Jūsų negelbėja ir jei prarasite pasitikėjimą, jį bus labai sunku atgauti“, – aiškina A. Vrubliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienai porai reiktų atvirai pasikalbėti, ką kiekvienas laiko neištikimybe, ir jokiu būdu nesmerkti kito nuomonės. Nenustebkite, jei vieno ribos bus platesnės, o kito – siauresnės. Kalbėdamiesi atraskite kompromisą, kuris bus priimtinas abiems, ir nubrėžkite naujas ribas, kurių stengsitės neperžengti. Jei nuomonės labai išsiskirs, nesiginčykite ir pokalbį pabaikite kitą kartą, kai būsite geriau apgalvoję savo prioritetus.

„Vienose porose nepriimtina, kad partneriai flirtuotų su kitais, o kitose su priešingos lyties atstovais visiškai normalu bučiuotis. Tai kiekvienos poros reikalas. Neleiskite, kad Jums diktuotų tėvai, draugai ar televizorius. Jie gyvena savo gyvenimą, o Jūs gyvenkite savo“, – drąsina pažinčių svetainės atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mėgstantiems rizikuoti ir peržengti sutartas ribas A. Vrubliauskas pataria pagalvoti, ar turimi santykiai svarbūs. „Įvertinkite, ar norite tęsti santykius, kuriuose nebijote prarasti kito žmogaus pasitikėjimo. Jūs rizikuojate ne tik tuo, kad tas žmogus nustos tikėti Jumis, bet gali prarasti tikėjimą priešinga lytimi apskritai“, – sako jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų