REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijos medikams teko gerokai padirbėti, kol vėl pavyko prisiūti ranką paaugliui, kuris ją nusprendė nusipjauti, nes buvo priklausomas nuo interneto.

REKLAMA
REKLAMA

Nantongo mieste gyvenantis 19-metis, kurio pavardė neatskleidžiama, namuose paliko raštelį, pasiėmė peilį ir išėjęs iš namų patraukė į nuošalesnę vietą. Ten jis ir atliko egzekuciją savo kairei rankai. Nepaisant to, kad kentė milžinišką skausmą, vaikinas laikėsi savo iš anksto parengto plano ir išsikvietęs taksi patraukė į ligoninę. Tiesa, į ligoninę jis keliavo ne tam, kad ranka būtų prisiūta atgal, bet kad medikai neleistų jam mirtinai nukraujuoti. Radę ranką ją vėliau į ligoninę pristatė policijos pareigūnai. Medikams pavyko ją prisiūti, tačiau jie negalėjo garantuoti, kad ranka funkcionuos kaip anksčiau.

REKLAMA

Vaikino mama atskleidė supratusi, kad kažkas ne taip, maždaug 11 valandą vakaro, kai rado pasiaiškinimo raštelį: “Mama, aš trumpam išvykau į ligoninę”.

Kinijoje priklaudomybė nuo interneto yra itin dažnas reiškinys. Šalis turi net 649 milijonus interneto vartotojų. Kalbama, kad priklausomybę turi mažiausiai 24 milijonai iš jų. Kinijoje netgi rengiamos specialios koncentracijos stovyklos nuo interneto priklausomiems žmonėms.

Skaitalas.lt inf.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų